(Jeugd)arts

We vertellen je graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de jeugdzorg!

Dit kan telefonisch, en het liefst nodigen wij je uit voor een persoonlijk online gesprek. We vinden het belangrijk om te kijken naar jou als persoon en horen graag wat jouw wensen en behoeften zijn en hoe wij hier invulling aan kunnen geven. Neem voor een afspraak contact op met onze recruiter Marieke Appels op 06-86880677 of stuur een mail naar: m.appels@accare.nl.

Wat ga je doen en waar ga je dit doen?

Als arts bij Accare lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen. Gedurende je werkdag voer je intakegesprekken, denk je mee over de diagnostiek en behandeling, begeleid je medicatiegebruik en word je regelmatig gevraagd om je medische kennis in te zetten. Regelmatig zoek je nauwe samenwerking op met de psychiater en netwerkpartners zoals de huisarts, crisisdienst en de ambulante sector. Je vindt het prettig om bij het gehele behandelproces betrokken te zijn. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam. Je levert een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid. Je komt te werken voor de regio Zwolle-Steenwijk-Kampen (en evt Deventer), welke locaties dit zijn wordt in overleg met jou afgestemd. Je komt met diverse problematiek in aanraking, juist vanwege de diversiteit past deze functie zo goed bij je. Je kunt te allen tijde rekenen op een deskundig team om je heen en er is terugval mogelijkheid op een psychiater.

Accare: ‘Ieder kind heeft recht om mee te doen!’

Accare is een breed georiënteerde, ambitieuze organisatie voor jeugd ggz. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij zeldzame aandoeningen. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving zodat het gewoon naar school gaat, kan sporten en zijn vrienden kan blijven zien. De samenwerking met huisartsen, scholen en wijkteams is hierbij essentieel. Onze aanpak is maatwerk waarbij we aansluiten bij de vraag van het kind en ouders. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan. We kunnen zo werken omdat we een academisch centrum zijn, we hebben het lef om verder te denken dan bestaande kaders en bieden bewezen best werkzame behandelingen.

Waarom zijn wij voor jou interessant?

  • Samen met jou zoeken we naar de best passende praktische invulling van de rol. Je hebt veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan ontwikkeling van Accare en de zorg die wij leveren
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen
  • Collega’s vol passie die handelen naar onze kernwaarden: Lef, Volhardend en Ieder dag beter
  • Zelf invloed op inzetbaarheid zowel in locatie(s) als in uren. Accare werkt uitsluitend met dagdiensten
  • Intensieve begeleiding en persoonlijke ontwikkeling on the job
  • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om ook daarna een mooie toekomst samen aan te gaan
  • Medewerkers krijgen veel ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en investeert met je mee
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens CAO GGZ FWG 65 (min € 4.053,- max € 5.439,-)

Wie ben jij?

Jij bent in ieder geval een BIG-geregistreerd Arts die onze multidisciplinaire teams komt versterken. Heb je enkele jaren ervaring in de jeugdgezondheidszorg, dan heb je een streepje voor. Je opleiding is je visitekaartje, maar hiernaast zal bovenal jouw persoonlijkheid het verschil maken. Je vindt het leuk om anderen te helpen in hun ontwikkeling en jezelf verder te ontwikkelen.

Als ambassadeur van Accare heb je oog voor de sociale agenda en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer inhoudelijke informatie, neem dan contact op met Joselien Dols (arts) bereikbaar op 06-29566592.