Hbo behandelaar, psycholoog of orthopedagoog

Wat ga je doen?

Vanwege langdurige ziekte van een collega zoeken we vervanging voor minimaal 24 uur per week.

 • Heb jij altijd eens een kijkje in de keuken willen nemen van Accare poli Meppel?
 • Ben je benieuwd naar nieuwe samenwerkingen met professionele collega’s die op een heel fijne manier samenwerken vanuit een mooie locatie?
 • Wil je je in de breedte ontwikkelen op een poli waar multidisciplinair wordt gewerkt?
 • Wil je kennismaken met GGZ jeugd?

Dan is dit een mooie mogelijkheid!

We zijn op zoek naar een behandelcoördinator. Jouw inbreng en expertise worden zeer gewaardeerd en we zoeken dan ook iemand die actief meedenkt (ook over beleidszaken en overstijgende taken), een doorpakker is en zelfreflectie niet schuwt.

Samen met een regiebehandelaar pak je intakes op, voer je diagnostiek en behandeling uit en verwerk je alle administratieve werkzaamheden die daar bij horen. Je hebt affiniteit met crisisgevoelige casussen die je soms zelfstandig en ook vaak met een collega oppakt, maar altijd met ons als team op de achtergrond. Tevens is samenwerking met betrokken partners en het voorliggend veld erg belangrijk. Naast onze professionele en serieuze kant vinden we humor, relativeringsvermogen en gezelligheid in het team erg belangrijk. 

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen.

Wie ben jij?

Je bent een ervaren behandelaar en voldoet aan de volgende criteria:

 • Je hebt een afgeronde masteropleiding Orthopedagogiek/Pedagogische Wetenschappen of Psychologie afgerond.
 • Bij Orthopedagogiek/Pedagogische Wetenschappen heb je daarnaast een SKJ-registratie en AGB-code of kunt deze aanvragen. Je voldoet ook aan de eisen om een LOGO-verklaring aan te vragen.
 • Bij Psychologie heb je een SKJ-registratie en voldoe je aan de eisen om een LOGO-verklaring aan te vragen.
 • Of je hebt een relevante hbo-opleiding (eventueel aangevuld met een erkende aanvullende opleiding op post hbo-niveau zoals CGW, SPV, IAG, STW) en ben je als zodanig geregistreerd in het SKJ register of in het bezit van een BIG registratie

Je bent in staat om goed aan te sluiten bij je cliënt en zijn of haar systeem. Je bent verantwoordelijk en durft beslissingen te nemen. Daarnaast ben je zorgvuldig, flexibel, kritisch en betrokken. 

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want – zo geloven wij – alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Verder bieden wij: 

 • Voor de hbo-behandelaar: afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingedeeld volgens FWG-50 of 55 van de CAO GGZ;
 • Voor de psycholoog / orthopedagoog: afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingedeeld volgens FWG-60 van de CAO GGZ;
 • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
 • Een contract voor de periode van 1 jaar;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
 • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris. 

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons. Dit kan via deze button, dus het is snel voor elkaar. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Sippy Miedema via 06-52688232, Marieke Klingenberg via 06-86854151 of met recruitment via recruitment@accare.nl  

Wees er snel bij! Solliciteren kan tot en met zondag 26 november 2024.

Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vergoeden deze kosten voor je. Ook kunnen we referenties inwinnen.