HBO behandelaar met CGW

Voor onze polikliniek in Groningen zoeken wij een gedreven HBO Behandelaar met CGW en affiniteit en/of ervaring met eetstoornissen!

Wie zijn wij?

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in noord, midden en oost Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Elk kind kan dus meekijken in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op; alleen als het niet anders kan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn en buiten de kaders durven denken. Onze afdeling opleiding en research doet continu onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen. De kennis die we opdoen delen we via opleidingen of refereeravonden die we samen organiseren met andere zorgorganisaties. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Waar kom je te werken?
Accare Groningen
Op de poliklinieken van Accare in Groningen en Haren wordt zorg geleverd aan kinderen met kinder- en jeugdpsychiatrische problemen o.a. ontwikkelstoornissen zoals ADHD, autisme spectrumstoornissen en kinderen met een verstandelijke beperking. Ook angst- en stemmingsstoornissen, trauma gerelateerde problematiek, eetstoornissen en psychosomatiek zijn speerpunten. Tevens richten wij ons op infantpsychiatrie en forensische jeugdpsychiatrie. De diagnostiek en behandeling binnen deze zorglijnen zijn geprotocolleerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van evidence based methodieken. We zoeken binnen de zorglijn Voedings-, Eetstoornissen en Obesitas twee cogntief gedragstherapeutisch werkers (CGW). Deze zorglijn richt zich op diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met voedingsstoornissen (ARFID), eetstoornissen en obesitas en hun ouders. Er is een nauwe samenwerking met onderzoekers van de RUG en Universiteit Maastricht.

Wat houdt de functie in?

Als CGW Behandelaar maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je stelt (deel-)behandelplannen op met kind en ouders. De werkzaamheden zijn jou natuurlijk wel bekend, maar werken voor Accare betekent dat je via een positieve benadering de jongeren en ouders in hun kracht zet. Voorbeelden van dagelijkse bezigheden zijn dan ook: psycho-educatie, protocollaire interventies en/of behandelingen uitvoeren, signaleringsplannen maken, intakes en evaluaties bijwonen en behandelcoördinatie verzorgen in samenwerking met de regiebehandelaar. Binnen de zorglijn Voedings-, Eetstoornissen en Obesitas zoeken we collega’s die ambulant, op de dagbehandeling en ook outreachend willen werken om cliënten bijvoorbeeld ook thuis of in het ziekenhuis te zien, vaak in Groningen/ Drenthe.

Wat breng je mee?

We zoeken een zelfstandig werkende en enthousiaste collega. Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding met een geldige SKJ- of BIG registratie en je hebt de cursus CGW (Cognitief Gedragstherapeutisch Werker) gevolgd.  Je bent flexibel inzetbaar en weet met onverwachte situaties om te gaan.

Wat bieden wij

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld conform cao GGZ

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), via f.grimberg@accare.nl of secretariaat.regiomanagement.groningen@accare.nl

Solliciteren
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), f.grimberg@accare.nl of secretariaat.regiomanagement.groningen@accare.nl

Je kunt solliciteren tot en met 1 september via www.zorgpleinnoord.nl of www.accare.nl. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail.