HBO behandelaar

Voor de kliniek in Smilde zijn wij op zoek naar een collega die afwisseling zoekt! Wil jij ook een combinatie van nachtdiensten en op verschillende afdelingen werken?

Waar ga je werken?

Je komt te werken bij Accare Intensieve Zorg in Smilde. Intensieve zorg zetten we in als ambulante zorg niet genoeg helpt voor kinderen en jongeren met psychische problemen.

Op de locatie in Smilde bieden we:

  • klinische behandeling voor jongeren
  • gezinsbehandeling KINGS
  • crisisopname

Wat houdt de functie in?

In de nachtdienst draai je je diensten op afdeling Intermezzo. Intermezzo is de crisisafdeling binnen Accare en kent een open en een gesloten setting met in totaal 9 bedden voor jongeren met psychiatrische problematiek, die een korte crisisopname nodig hebben. Als nachtdienst medewerker ben je lid van het multidisciplinaire team Intermezzo en ben je onderdeel van de 24-uurs zorg.

Daarnaast ben je inzetbaar voor de flexpool van de kliniek. Dit houdt in dat je op de verschillende afdelingen diensten draait.

Als nachtdienst word je één of meerdere blokken per maand ingeroosterd in de nacht. Hoewel de meeste jongeren ‘s nachts zullen slapen, zullen ze je soms nodig hebben in de nacht. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden en zorgvuldig afhandelen van crisistelefoontjes, zorg je voor een  goede overdracht van de late dienst/nacht naar de ochtendcollega’s, werk je diverse administraties bij en ben je verantwoordelijk voor het bijhouden en bestellen van de medicatie voor de werkvoorraad. Omdat crisis niet alleen tijdens kantoortijden ontstaat, kan het ook zijn dat je in de nachturen een opname krijgt. Samen met de dienstdoende psychiater doe je dan het gesprek en zorg je dat de jongere zo snel mogelijk rustig kan gaan slapen.

Als medewerker voor de flexpool ben je inzetbaar voor de verschillende afdelingen van de kliniek, wat meteen een mooie manier is om de verschillende behandelafdelingen van Accare te leren kennen. De kliniek in Smilde kent naast de crisisafdeling een behandelgroep voor adolescenten waar intensieve (trauma) behandeling wordt ingezet en meerdere afdelingen voor gezinsbehandeling, waar kinderen en ouders samen opgenomen en behandeld worden.

Wie ben jij?

Je hebt een afgeronde  opleiding HBO-V of socialwork en bent BIG of SKJ geregistreerd. Je kiest bewust voor werken met jongeren met psychiatrische problematiek. Je hebt affiniteit met het werken in de nacht en vindt het een uitdaging om dit te combineren met het werken overdag of in de avonduren. Je hebt affiniteit met het werken op een crisisafdeling, bent flexibel inzetbaar en weet met onverwachte situaties om te gaan. Het aantal uren wat je wil werken bespreken wij graag met jou!

Wat bieden wij?

We bieden een leuke, verantwoordelijke baan en het aantal uren overleggen wij graag met jou! Je krijgt een jaarcontract en bij goed functioneren wordt het omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.

Naast een marktconform salaris bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Annemiek Jansen, Coördinator teamzaken, bereikbaar via a.jansen@accare.nl of 0592-480861.