GZ-psycholoog / orthopedagoog-generalist of psycholoog / orthopedagoog

Waar kom je te werken?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Je komt te werken op de polikliniek van Accare in Hengelo. Je werkt samen met een enthousiast team van behandelaren die regelmatig outreachend werken. Er wordt van je verwacht dat je zelfstandig beslissingen neemt binnen de context van de multidisciplinaire behandeling. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waarbij kinderen en jongeren die in behandeling zijn centraal staan. Als behandelaar lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met inachtneming van het (soms complexe) cliëntsysteem. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers. Accare biedt mogelijkheden om affiniteiten tot ontwikkeling te brengen. Als medewerker van Accare heb je oog voor de sociale agenda en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking.

In Hengelo zijn drie generalistische teams met betrokken en bevlogen hulpverleners die persoonlijke groei en doorontwikkeling hoog in het vaandel hebben staan.

Wat ga je doen?

Je bent regiebehandelaar of behandelcoördinator en werkt samen in een multidisciplinair team. Je werkzaamheden bestaan uit het doen van diagnostiek en behandeling en het mede vormgeven van het behandeltraject. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om denken buiten de kaders van de behandeling. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie waar nodig. Je werkt samen met de ketenpartners in de regio om de zorg zo goed mogelijk met elkaar vorm te geven. Tevens denk je als regiebehandelaar actief mee over het algemene beleid.

Wie ben jij?

Wij zoeken een GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist. Maar ben jij een psycholoog of orthopedagoog met ruime werkervaring die zich herkent in deze vacature, schroom dan niet te reageren. Wij zijn op zoek naar iemand die zicht heeft op zijn of haar eigen affiniteiten en mogelijkheden, met een overstijgend denkniveau. Het team wordt graag geïnspireerd door jouw kennis en persoonlijkheid; hiermee lever je een bijdrage aan het teamgevoel, welke wij inzetten om behandelingen naar een hoger niveau te kunnen tillen. Je bent beschikbaar voor 24-36 uur per week.

Wie zijn wij?

Accare is een academische  en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone’ leven.

Wat bieden wij? 

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan je eigen ontwikkeling, die van Accare en de zorg die wij leveren
  • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid
  • Collega’s vol passie die handelen naar onze kernwaarden: Lef, Volhardend en Iedere dag beter
  • Naast de betaling conform cao GGZ en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een reiskostenregeling, zoeken we samen met jou naar een goede werk/prive balans
  • Een jaarcontract, die wanneer we beiden tevreden zijn met elkaar wordt omgezet in een vast contract
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen

Medewerkers krijgen veel ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en investeert.

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie voor GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist ingedeeld FWG-functiegroep 65 CAO GGZ en de functie psycholoog/orthopedagoog wordt ingedeeld in FWG functiegroep 60 CAO GGZ. 

Vragen? We vertellen je er graag meer over!

Wil jij onze nieuwe collega worden? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Marieke Wilbers (m.wilbers@accare.nl) of Marion Roek (m.roek@accare.nl ).

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.