Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

“Als ik kijk waar ik nu sta, vergeleken met drie jaar geleden, ben ik eigenlijk best trots op mezelf”, zegt Anisa (19). “Ik ben blij dat ik hulp heb gezocht en samen met Accare heel hard heb gewerkt aan mijn problemen. Tegen iedereen die ook depressief is en sociale angst heeft, wil ik zeggen: je bent het waard om hulp en liefde te krijgen, behandel jezelf dus ook zo.” Wil jij je ook samen met collega’s inzetten om de zorg voor kinderen en jongeren elke dag beter te maken? Welkom in Drachten!

We stellen onszelf eerst even voor: Zoals Anisa hierboven al zegt, bieden we hulp aan kinderen en jongeren. Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 26 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in de vertrouwde omgeving en werken nauw samen met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen.

Het team in Drachten (39 collega’s) levert zorg aan kinderen en jongeren met (een vermoeden van) psychiatrische problemen waaronder ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen, kinderen met een (licht-) verstandelijke beperking, trauma gerelateerde problematiek en psychosomatiek. Ook biedt de poli zorg op het gebied van infantpsychiatrie.

Waarom wil je bij Accare in Drachten komen werken?

  • We zijn een platte organisatie met slechts één managementlaag. Dat betekent dat je veel eigen verantwoordelijkheid hebt in je werk, en ook veel vrijheid. Je denkt met je collega’s na over hoe je de zorg, maar ook de ontwikkeling van het team vormgeeft. Bijvoorbeeld door supervisie te gaan geven. Of door je te specialiseren. Of door mee te denken met beleid. Of een opleiding te volgen.
  • Je werkt niet alleen, maar doet het met elkaar. Het team werkt met korte lijnen. Ieders inbreng wordt gewaardeerd. In het multidisciplinaire team werk je ook met een heel diverse mix van functies: gezinshulpverleners, systeemtherapeuten, psychologen, psychiaters, vaktherapeuten en orthopedagogen.
  • We werken evidence-based. Het vraagt om maatwerk om goed te kijken naar wat bij de jongere past. Om buiten de kaders te denken. Creatief te zijn.
  • De doelgroep van complexe zorg zorgt voor veel variatie in je werkzaamheden. Elke dag is anders. En samen maken we elke dag beter.

Wat kun je van ons verwachten?

Als AGB- en BIG-geregistreerd regiebehandelaar hoeven we jou niet te vertellen wat je werkzaamheden zijn. We zijn benieuwd naar jou, jouw motivatie en jouw klik met ons team.

We bieden je een salaris tussen de € 3.835,- en € 5.848,- o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ FWG 65. Je krijgt meteen een contract voor onbepaalde tijd.

Andere (secundaire) arbeidsvoorwaarden zijn:

  • Een eindejaarsuitkering;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden referenties ingewonnen.

Ben jij enthousiast geworden en wil je meer weten?

Neem dan contact op met Richard van den Oever, gz-psycholoog, via r.van.den.oever@accare.nl of Denise Emmens, recruiter, via 06 598 320 00. Ben je direct enthousiast en wil je kennismaken? Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Na het insturen van je gegevens, ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking met je in te plannen.