GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist

Waarom wil jij bij Accare in Deventer komen werken?

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waarbij kinderen en jongeren en hun systeem centraal staan. Als behandelaar lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen met complexe problematiek.  Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers. Als ambassadeur van Accare heb je oog voor de sociale agenda en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking. Heel specifiek voor locatie Deventer is dat er drie teams zijn. Twee teams zijn gespecialiseerd in de kinder- en jeugdpsychiatrie en één in  de Forensische Jeugd en OrthoPsychiatrie. Deze teams versterken elkaar wat de behandeling van de cliënt ten goede komt.

Wat ga je doen?

Vanuit jouw kennis en kunde geef je vorm aan het gehele traject rondom kinderen en jongeren waarbij we hechtingsproblemen dan wel persoonlijkheidsproblemen veronderstellen.

Je bent regiebehandelaar en werkt samen in een multidisciplinair team. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie waar nodig. Je werkzaamheden bestaan uit het doen van diagnostiek en behandeling en het medevormgeven van het behandeltraject. We werken stepped care en volgens de best bewezen effectieve behandelmethoden. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om denken buiten de kaders van de behandeling. Je werkt vaak samen met de ketenpartners in de regio om de zorg zo goed mogelijk met elkaar vorm te geven. Tevens denk je als regiebehandelaar actief mee over het algemene overstijgende Accare beleid.

Wie zijn wij?

Accare: ‘Ieder kind heeft recht om mee te doen!’

Accare is een academische  en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone’ leven.

Wie ben jij?

Jij bent een BIG geregistreerd GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist en je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week. Je bent een krachtige persoonlijkheid, beschikt over een proactieve houding en je verbindt je graag met collega’s. Door je ervaring en zelfstandige manier van werken lever je een duidelijke bijdrage aan het enthousiaste team.   

Wat bieden wij jou?

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie voor GZ-psycholoog/orthopedagoog-generalist ingedeeld in FWG-functiegroep 65 volgens CAO GGZ (€ 3.465,- t/m € 5.439,-).

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een reiskostenregeling.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Wij staan altijd open voor een persoonlijk gesprek en vertellen graag meer over deze functie of over je toekomstmogelijkheden bij Accare.

Heb je interesse en wil je graag meer weten over jouw mogelijkheden of over onze organisatie? Neem dan contact op met:
Jolanda Kool (regiodirecteur algemene zaken Overijssel+)  06-46203088
Ellis ter Beek (regiodirecteur behandelzaken Overijssel+)     06-86826404

Er kan ook meteen een afspraak gemaakt worden via het regio directiesecretariaat per mail:

overijssel.regiodirectiesecretariaat2@accare.nl

of telefonisch:

  • Marjon Immerzeel: 06-46721245
  • Marie Reinderink:  06-86879815