Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Over de functie

Als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist ben je verantwoordelijk voor het voeren van intake- en anamnesegesprekken met kind en ouders, het opstellen van een behandelplan en het uitvoeren van behandeling. Je coördineert en evalueert de diagnostiek en het behandeltraject. Je treedt op als regiebehandelaar, maakt deel uit van een multidisciplinair team, werkt samen met collega’s van andere instellingen en levert aan actieve bijdrage aan de ontwikkeling van behandelbeleid. Ook overleg je met ketenpartners, verwijzers en gemeenten.

De polikliniek in Emmen bestaat uit meerdere teams van professionals, die graag hun kennis en kunde delen, samen sturen staat hierbij centraal.

In 2023 werd het werken bij Accare Drenthe met een 8,0 beoordeeld in ons Algemeen Medewerkers Onderzoek. Maar liefst 80% van onze collega’s heeft deze enquête ingevuld.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 25 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen.

Waarom bevelen onze collega’s Accare als werkgever aan?

  • We zijn een platte organisatie met slechts één managementlaag. Dat betekent dat je echt veel eigen verantwoordelijkheid hebt in je werk, en ook veel vrijheid.
  • Je werkt veel samen met zeer deskundige collega’s uit allerlei disciplines. Jullie pakken complexe vraagstukken als team aan.
  • Omdat het een grote organisatie is, zijn er veel mogelijkheden. Om je te specialiseren in een bepaald vakgebied, of juist generalist te zijn. Om neventaken te doen, zoals een docentschap of onderzoek bij ons Child Study Center.
  • Je houdt je niet alleen bezig met cliëntenzorg, maar denkt ook mee over behandelbeleid.

Wie ben jij?

Je hebt een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist.

Wat bieden wij jou?

  • Een salaris van € 4.108,- tot € 6.264,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
  • Aandacht voor balans en vitaliteit. We hebben bijvoorbeeld een fietsplan, bedrijfsfitness en een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor een opleiding, verlof of extra salaris. 

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als regiebehandelaar. Dit kan via deze link, dus het is snel voor elkaar. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Diane van der Koppel, behandelinhoudelijk directeur via secretariaat.directie.drenthe@accare.nl  

Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vergoeden deze kosten voor je. Ook kunnen we referenties inwinnen.

Wil je eerst meelopen en kennismaken met het team?

Ook dat kan! Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar recruitment@accare.nl en wij organiseren een afspraak voor je.