GZ-psycholoog of Orthopedagoog-generalist

Kom jij als GZ-psycholoog of orthopedagoog/generalist ons team in Winschoten versterken?

Wie zijn wij?

Accare is een academische  en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in noord, midden en oost Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Wat houdt de functie in?

Op onze polikliniek in Winschoten werken wij met een multidisciplinair team dat  uit ca. 15 enthousiaste en kundige zorgprofessionals bestaat. Het team kan het hele spectrum van psychische problemen bij kinderen, jongeren en gezinnen aan en werkt in grote zelfstandigheid, terwijl ze hun kennis op specifieke gebieden tegelijkertijd verder ontwikkelen door met vakgenoten vanuit heel Accare samen te werken in kennislijnen

Jij  bent regiebehandelaar en werkt graag samen in een multidisciplinair team Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie waar nodig. Je werkzaamheden bestaan uit het doen van diagnostiek en behandeling en het medevormgeven van het behandeltraject. We werken volgens de best bewezen effectieve behandelmethoden. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om denken buiten de kaders van de behandeling.

Wat vragen wij?

We zoeken een zelfstandig werkende en enthousiaste collega. Het is een betrokken team, waar men elkaar makkelijk weet te vinden. Vanzelfsprekend ben je een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog of orthopedagoog generalist.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld volgens de salarisschaal FWG-functiegroep 65 CAO GGZ.

Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor gedurende een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bort Hartog, Regiomanager Algemene Zaken, telefoonnummer 06-31363553

Solliciteren

Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), via f.grimberg@accare.nl

Je kunt solliciteren tot en met 22 november 2019 via

https://www.zorgpleinnoord.nl of www.accare.nl/vacatures/. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail.