GZ-psycholoog-locatie Leeuwarden

Kom jij als GZ psycholoog of Orthopedagoog-generalist ons team Forensische Jeugd Psychiatrie Friesland in Leeuwarden versterken?

Wie zijn wij?

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in noord, midden en oost Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Elk kind kan dus meekijken in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op; alleen als het niet anders kan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn en buiten de kaders durven denken. Onze afdeling opleiding en research doet continu onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen. De kennis die we opdoen delen we via opleidingen of refereeravonden die we samen organiseren met andere zorgorganisaties. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Waar kom je te werken?

Accare Leeuwarden

Forensische Jeugd – en Ortho Psychiatrie richt zich op kinderen en jongeren tot 18 jaar waarbij, naast mogelijk psychiatrische problematiek ook sprake is van justitie contacten, dan wel dat de jongere het risico loopt door  de gedragsproblemen op termijn in contact te komen bij justitie. Binnen de zorglijn Forensische Jeugdpsychiatrie  werk je samen  in een team, en wordt geprotocolleerd diagnostiek en behandeling geboden. Tevens werk je actief samen met de ketenpartners.

Wat ga je doen?
Je bent regiebehandelaar en werkt samen in een multidisciplinair team. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie waar nodig. Je werkzaamheden bestaan uit het doen van diagnostiek en behandeling en het medevormgeven van het behandeltraject. We werken stepped care en volgens de best bewezen effectieve behandelmethoden.De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om denken buiten de kaders van de behandeling. Je werkt vaak samen met de ketenpartners in de regio om de zorg zo goed mogelijk met elkaar vorm te geven. Tevens denk je als regiebehandelaar actief mee over het algemene beleid.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een ervaren enthousiaste (GZ)psycholoog  of orthopedagoog generalist die het multidisciplinaire team komt aanvullen. Je bent beschikbaar voor 32 of 36 uur per week.  

Wat bieden wij?

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld conform CAO FWG-functiegroep 65.

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met de heer Meulman, inhoudelijk regiomanager en KJP via het mailadres regiomanagement.friesland@accare.nl

Solliciteren?
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), via f.grimberg@accare.nl

Je kunt solliciteren tot en met 16 september  via www.zorgpleinnoord.nl of www.accare.nl. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail.

De sollicitatiegesprekken zijn gepland op vrijdag 27 september in Drachten.