GZ-psycholoog-locatie Drenthe West

                        

GZ-Psycholoog                                                                                                           

Wie zijn wij?

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in noord, midden en oost Nederland. Elk kind/jongere kan bij ons terecht ook in complexe situaties. We behandelen een kind/jongere bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind/jongere en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Elk kind/jongere kan dus meekijken in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind/jongere op; alleen als het niet anders kan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn en buiten de kaders durven denken. Onze afdeling opleiding en research doet continu onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen. De kennis die we opdoen delen we via opleidingen of refereeravonden die we samen organiseren met andere zorgorganisaties. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Waar ga je werken?

Binnen Regio Drenthe West (locatie Assen, Hoogeveen, Meppel, Roden) wordt zorg geleverd aan kinderen/jongeren met psychiatrische problematiek. Hierbij wordt gebruik gemaakt van evidence based methodieken.

Wat houdt de functie in?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende afgestudeerde GZ-psycholoog.

Je levert een belangrijke bijdrage aan het (weer) in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van het kind/jongere en ouders/verzorgers.
Je bent door je inhoudelijke kwaliteit én je persoonlijkheid een inspirator voor collega’s en je krijgt de rol van regiebehandelaar. Ook lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid en aan wetenschappelijk onderzoek.

Als ambassadeur van Accare heb je oog voor de sociale agenda en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking.

Wat breng je mee

  • Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog
  • Je hebt een sterk cliënt gerichte houding
  • Je hebt een autonome basishouding en bent van daaruit gericht op goede samenwerking.
    Je hebt goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Je bent gewend om met je kennis en kunde verantwoordelijkheid te nemen en te dragen.
  • Vanuit persoonlijke drive loop je voorop in het ontwikkelen van de best mogelijke zorg voor onze cliënten. Je hebt een ondernemende en innovatieve houding welke een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van effectieve behandeling.

Wat bieden wij

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld conform de CAO GGZ 65. Op dit moment worden alle functies herschreven en opnieuw ingedeeld.

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

  • De Regiomanager Algemene Zaken: Clasina vd Velde, tel.: 06 52 56 17 77
  • De Regiomanager Behandelzaken/Kinder-Jeugdpsychiater: Loes van Iersel, tel.: 06 51 24 98 59

Solliciteren
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), via f.grimberg@accare.nl

Je kunt solliciteren tot  10 december 2019 via https://www.zorgpleinnoord.nl of  https://www.accare.nl/vacatures/

Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per