Basispsycholoog-Orthopedagoog locatie Dokkum

Wij zoeken een collega met lef! Kom jij als basispsycholoog of orthopedagoog ons team in Dokkum aanvullen?

Wie zijn wij?

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in noord, midden en oost Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Elk kind kan dus meekijken in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op; alleen als het niet anders kan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn en buiten de kaders durven denken. Onze afdeling opleiding en research doet continu onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen. De kennis die we opdoen delen we via opleidingen of refereeravonden die we samen organiseren met andere zorgorganisaties. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Wat houdt de functie in?

Accare Dokkum
In Dokkum werken multidisciplinaire teams die elk uit 12 á 15 enthousiaste en kundige zorgprofessionals bestaan. Elk team kan het hele spectrum van psychische problemen bij kinderen, jongeren en gezinnen aan. De teams werken in grote zelfstandigheid, terwijl ze hun kennis op specifieke gebieden tegelijkertijd verder ontwikkelen door met vakgenoten vanuit heel Accare samen te werken in kennislijnen. Door de toename van aanmeldingen zoeken we nu uitbreiding in één van de teams

Als behandelaar binnen Accare lever je een belangrijke bijdrage aan het (weer) in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden (evidence based) en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van het kind en ouders/verzorgers. 

De focus van de Basispsycholoog-Orthopedagoog ligt op het uitvoeren van diagnostiek, onderdelen van de  behandeling en behandelcoördinatie, in goede afstemming met de regiebehandelaar.

Wat breng je mee?

Je bent afgestudeerd (doctoraal/master) in de psychologie of orthopedagogiek en je hebt affiniteit met geprotocolleerd werken, zowel met betrekking tot diagnostiek als behandeling. Daarnaast ben je tussen de 24 tot 36 uur per week beschikbaar, de uren kunnen in overleg bepaald worden. Je werkt volgens de principes van evidence based practice en/of je bent bereid daar verder in te leren. Je ziet het als een uitdaging om actief bij te dragen aan de teamontwikkeling op een poli die nog volop in ontwikkeling is. Daarnaast verwachten wij dat je goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden hebt, dat je gewend bent om verantwoordelijkheid te nemen en te dragen, en dat je een ondernemende en innovatieve houding hebt.

Wat bieden wij?

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld conform CAO GGZ FWG 55

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskosten regeling. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met de heer Meulman, inhoudelijk regiomanager en KJP via het mailadres regiomanagement.friesland@accare.nl

Solliciteren
Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), via f.grimberg@accare.nl

Je kunt solliciteren tot en 1 september via www.zorgpleinnoord.nl of www.accare.nl. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail.

De sollicitatiegesprekken zijn 12 september.