Arts, verpleegkundig specialist of HBO-Verpleegkundige

Voel jij je thuis in een organisatie waarin elke medewerker belangrijk is, en weinig hiërarchie bestaat?

Wil je graag verantwoordelijkheid dragen voor het welzijn van de cliënt en met jouw professionaliteit één van onze teams versterken?
En zie je het als een uitdaging met ons mee te denken in onze ontwikkeling naar continue verbetering van onze zorg voor de cliënt?

Dan heten wij je van harte welkom! Behalve een boeiende en inspirerende werkomgeving bieden wij je een uitdagende functie. En, afhankelijk van jouw ambities en capaciteiten is een loopbaan mogelijk, waarbij je gefaciliteerd wordt door middel van opleidingsmogelijkheden en coaching.

Wat ga je doen?

Arts:
We zoeken een arts die ervaring heeft met psychofarmaca. Je werkt met collega’s samen om tot de best mogelijke behandeling te komen waarbij jij zelfstandig vorm geeft aan de farmacotherapeutische behandeling. Afhankelijk van je aanvullende opleidingspakket zullen wij samen met jou bespreken welke werkzaamheden jij verder kunt oppakken. Je voert duale crisisinterventie uit binnen kantooruren. 

Verpleegkundig specialist:
Als afgestudeerd verpleegkundig specialist  ben je regiebehandelaar. Je geeft de behandeling zelfstandig vorm en samen met je collega’s kom je tot de best mogelijk behandeling voor de cliënt.
De werkzaamheden bevatten o.a. het duaal voeren van intake- en adviesgesprekken, instellen en begeleiden van medicatiecontroles. Uiteraard neem je deel aan het multidisciplinair overleg en je geeft steunende en structurerende behandeling. Je voert duale crisisinterventie uit binnen kantooruren. 

HBO-verpleegkundige die bereid is een opleiding tot Verpleegkundig specialist te volgen:
Jij bent een HBO verpleegkundige die zich graag wil ontwikkelen tot verpleegkundig specialist GGZ.
Je vindt het belangrijk om kennis vanuit de psychiatrie, psychologie, pedagogiek te verbinden aan medische kennis en al deze factoren mee te nemen in het kijken naar de hulpvraag van een cliënt. In overleg zullen we bespreken wanneer er met de twee jarige opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ gestart kan worden.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op de polikliniek van Accare in Hengelo.  Je werkt samen met een enthousiast team van behandelaren die regelmatig  outreachend werken. Dit maakt dat je zelfstandige beslissingen moet nemen binnen de context van de multidisciplinaire behandeling.  Jij hebt de kwaliteit om de verbinding vanuit jouw expertise naar het team te maken.

Waarom wil jij bij Accare Hengelo  komen werken?

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waarbij kinderen en jongeren die in behandeling zijn centraal staan. Als behandelaar lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen met soms complexe problematiek.  Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers. Accare biedt mogelijkheden om affiniteiten tot ontwikkeling te brengen. Als ambassadeur van Accare heb je oog voor de sociale agenda en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking.

In Hengelo zijn drie generalistische  teams met jonge enthousiaste hulpverleners die doorontwikkeling en innovatie hoog in het vaandel hebben staan.

Wat breng je mee?

Arts / Verpleegkundig specialist:
Je past in ons profiel als je een afgeronde opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ/arts  hebt en BIG geregistreerd bent.  De verpleegkundig specialist bezit zowel medische als verpleegkundige competenties, waardoor de focus – naast een optimale medicamenteuze behandeling – gericht is op het zo zelfstandig mogelijk leren of laten functioneren in de verschillende domeinen (systeem, school, sociaal, psychisch).

HBO-verpleegkundige:
Je vindt het belangrijk om kennis vanuit de psychiatrie, psychologie, pedagogiek te verbinden aan medische kennis en al deze factoren mee te nemen in het kijken naar de hulpvraag van een cliënt.
Je bent initiatiefrijk, zelfstandig, flexibel, kwaliteitsbewust en innovatief. Daarnaast beschik jij over uitstekende sociale vaardigheden, goede didactische vaardigheden (motiverende gespreksvoering) en humor. Je vindt het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen op het eigen vakgebied en hebt daarin een actieve houding t.a.v. kennisverwerving.

Waar mag je bij ons op rekenen?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Daarnaast bieden we:

  • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een reiskosten regeling. Ook zoeken we samen met jou naar een optimale werk/privé balans
  • In eerste instantie een jaarcontract; deze wordt wanneer we beiden het juiste gevoel hebben en tevreden zijn, omgezet in een vast dienstverband
  • Collega’s vol passie die handelen naar onze kernwaarden: Lef; Volhardend en Iedere dag beter

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en is ingedeeld volgens de salarisschaal FWG CAO GGZ/functiehuis Accare.

De gesprekken zijn op vrijdagochtend 27 november 2020.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op Karina Hoekerswever, verpleegkundig specialist telefoonnummer: 06-11732198

Reageren kan via https://accare.easycruit.com/vacancy/application/send/2587609/187173?iso=nl#