Arts - locatie Stadskanaal

Net afgestudeerd? Al een tijd aan het werk en op zoek naar wat anders? Kom werken als arts bij Accare!

Waar ga je werken?

Binnen Regio Groningen oost  wordt zorg geleverd aan kinderen/jongeren met psychiatrische problematiek. Hierbij wordt gemaakt van evidence based methodieken. Wij zoeken een collega voor onze locatie in Stadskanaal.

Wat houdt de functie in?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende Arts die ons team op de polikliniek in Winschoten komt versterken. Je voert daarvoor onder andere intakegesprekken, levert een bijdrage aan indicatiestelling en behandeladvies, geeft voorlichting en doet medicatiecontroles. Naast je poliklinische werk draai je ook weekend- en nachtdiensten binnen de crisisdienst . Buiten de behandelactiviteiten lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid. Heb je interesse in wetenschappelijk onderzoek, ook dan zijn er bij Accare verschillende mogelijkheden.

Werken met diverse specialismen? ADHD, autisme, angst en stemmingsstoornissen en kinderen en jongeren met andere psychiatrische problematiek, soms gecombineerd met een verstandelijke beperking (LVB). Wij hebben genoeg mogelijkheden.

Wie ben jij?

Om als arts bij Accare te kunnen werken:

  • ben je afgestudeerd in geneeskunde;
  • Vind je het leuk om te ontwikkelen;
  • Werk je graag in multidisciplinair dienstverband;
  • beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • heb je affiniteit met kindergeneeskunde en (kinder- en jeugd)psychiatrie.
  • Uren in overleg

Wat bieden wij?

Werken bij Accare geeft je de kans om ervaring op te doen in de diagnose en behandeling van verschillende psychiatrische beelden bij kinderen en jeugdigen. Dit is uiteraard interessant als je een specialisatie als (kinder- en jeugd) psychiater overweegt, maar het is ook een nuttige voorbereiding op de huisartsgeneeskunde, kindergeneeskunde, kinderrevalidatie of bijvoorbeeld de jeugdgezondheidszorg.

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is een plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Je kunt onder meer deelnemen aan het onderwijs voor AIOS. Ook heb je veel vrijheid om je werkagenda zelf in te delen.

We bieden verder een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een goede reiskostenregeling. Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld op basis van de CAO GGZ.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bort Hartog (algemeen manager), telefoonnummer 06-3136553 of Alida Hielema (manager behandelzaken), telefoonnummer 06-25012607