Psycholoog / orthopedagoog team ASS

Wat ga je doen en waar ga je werken?

Op de polikliniek in Groningen levert Accare zorg aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen. Op deze locatie behandelen we vooral ASS, ADHD, trauma, angst- en stemmingsstoornissen en eetstoornissen.

Als psycholoog of orthopedagoog help jij deze kinderen in hun ontwikkeling. Door best bewezen behandelmethoden te gebruiken, en maatwerk te leveren waar dat moet. Wekelijks is er ruimte voor intervisie, teamoverleg en je zal frequent werkbegeleiding ontvangen. Je voert diagnostiek en (deel)behandeling uit in samenwerking met een regiebehandelaar Daarnaast ben je in de rol van behandelcoördinator verantwoordelijk voor de zorg en afstemming van de cliënt.

Je werkt samen met een multidisciplinair en hoogspecialistisch team waar veel kennis en kunde aanwezig is. De gezinnen en jongeren waar jij veel contact mee hebt, hebben een complexe zorgvraag waarin autismespectrumproblematiek (bijna) altijd een rol speelt. Het ASS team is een betrokken team en samen zoek je naar de beste aanpak. Je sluit aan bij wat het gezin nodig heeft en je hebt veel contact met het netwerk rond het kind/de jongere zoals familie, de school, (gezins-)voogden, het sociaal wijkteam en eventuele andere hulpverleners.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen.Functie-eisen

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde (master)opleiding Orthopedagogiek of Psychologie afgerond en bent als zodanig geregistreerd in het SKJ-register.
 • Je hebt een grote passie voor de kinder- en jeugdpsychiatrie.
 • Je staat open voor een nieuwe stap om je verder te ontwikkelen.
 • Je bent zorgvuldig, kritisch, betrokken en neemt initiatief


Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want - zo geloven wij - alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

 • Een salaris van € 3.306,- tot €  4.981,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 60, per 1 mei 2023);
 • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36u of naar rato) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare?

Twijfel dan niet en solliciteer voor bij ons als psycholoog / orthopedagoog. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Simone Hein via s.hein@accare.nl of Héléne Rinkema via h.rinkema@accare.nl. Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met Bas Oudenhuijsen via b.oudenhuijsen@accare.nl!

Let op: de sollicitatiedeadline is 16 april.

Op 17 of 18 april hoor je of je bent uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek zal op 20 april tussen 09:00 en 14:00 plaatsvinden.

Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vergoeden deze kosten voor je. Ook kunnen we referenties inwinnen.

Reageer op deze vacature