Psycholoog / orthopedagoog

Waar ga je werken en wat houdt de functie in?

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een collega voor onze locatie in Hoogezand. Het team in Hoogezand bestaat uit drie gz-psychologen, een orthopedagoog-generalist, een psycholoog, drie orthopedagogen, een orthopedagoog-generalist i.o., een stagiaire orthopedagogiek, een systeemtherapeut, drie ambulante behandelaren (IPG/IAG) en twee artsen.

Als behandelaar binnen Accare lever je een belangrijke bijdrage aan het (weer) in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen. Je maakt gebruik van de bewezen best werkzame behandelmethoden (evidence based) en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van het kind en ouders/verzorgers. 

De focus van de psycholoog of orthopedagoog ligt op het uitvoeren van diagnostiek, het uitvoeren van (onderdelen van) de  behandeling en het coördineren van een behandeling. Dit alles gebeurt in goede afstemming met collega's.

Wat maakt het werken in het team Hoogezand zo leuk?

Wij, het behandelteam Hoogezand,  zijn een gezellig, no nonsens team. We werken intern met korte lijnen waardoor we snel en veel samen integraal onderzoek doen en samen behandelen. Zowel regiebehandelaren als behandelcoördinatoren zijn en blijven grotendeels actief bij een casus betrokken. Wij doen sinds enkele jaren ook tweedaagse diagnostiek. Mede door bovenstaande intensieve samenwerking loopt dat goed! We werken breed en generalistisch, daardoor ontstaan vaak veel mogelijkheden. Doordat we een goed samenwerkend team zijn kennen we elkaars casuïstiek en zijn we overkoepelend snel inzetbaar. Ons team kan het hele spectrum van psychische problemen bij kinderen, jongeren en gezinnen aan en werkt in grote zelfstandigheid, terwijl we onze kennis op specifieke gebieden tegelijkertijd verder ontwikkelen door met vakgenoten vanuit heel Accare samen te werken in kennislijnen. 

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.Functie-eisen

Wie ben jij?

We zoeken een zelfstandig werkende en enthousiaste collega, om ons betrokken team te versterken. Iemand met een brede interesse, die er voor open staat veel vormen van diagnostiek en behandeling uit te voeren. Het is mooi meegenomen als je hier al ervaring in hebt, maar ons team en de organisatie bieden ook veel mogelijkheden om dit te leren en/of hier opleidingen voor te volgen.  

Vanzelfsprekend heb je een opleiding (master) Orthopedagogiek of Psychologie afgerond en ben je als zodanig geregistreerd in het SKJ register of in het bezit van een BIG registratie. Je beschikt ook over een LOGO-verklaring. Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vergoeden deze kosten voor je. Ook kunnen we referenties inwinnen.

Je bent beschikbaar voor minimaal 28 en maximaal 36 uur per week.Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want - zo geloven wij - alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris van € 3.241,- tot €  4.883,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 60);
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36u of naar rato) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als psycholoog / orthopedagoog. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Esther de Jonge via e.de.jonge@accare.nl. Heb je vragen over de procedure? Dan kan je contact opnemen met Bas Oudenhuijsen via b.oudenhuijsen@accare.nl!

Belangrijk: de sollicitatiedeadline is op 16 april en de gesprekken vinden op 18 april in de middag plaats. Op 17 april hoor je van ons of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek.

Reageer op deze vacature