Procesondersteuner / secretaresse

Over de functie

Voor Accare, op het secretariaat van locatie Assen, zijn wij op zoek naar een creatieve, oplossingsgerichte en gedreven procesondersteuner. De algemene secretariële werkzaamheden zijn jou natuurlijk wel bekend. Voorbeelden van dagelijkse bezigheden zijn dan ook: het aannemen van de telefoon, agendabeheer, het optimaal laten verlopen van het berichtenverkeer tussen Accare en de verschillende gemeenten en het verwelkomen van binnenkomend bezoek. Daarnaast ben je een kei in puzzelen en verbanden leggen, dit om alle planningen van de behandelingen kloppend te krijgen en om het administratieve proces rondom de zorgverlening zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Kortom, je bent een duizendpoot die van een hectische en dynamische werkomgeving houdt en die op momenten net iets extra's brengt.

Werken voor Accare betekent dat je komt te werken in een enthousiast team, waarbij jouw inbreng gewaardeerd wordt. Op de poli in Assen zijn enthousiaste en kundige professionals werkzaam. Binnen de poli kan het hele spectrum van behandeling worden geboden bij psychische problemen bij kinderen, jongeren en gezinnen. Er wordt in grote zelfstandigheid gewerkt, terwijl de behandelaren kennis op specifieke gebieden tegelijkertijd ontwikkelen door met vakgenoten vanuit heel Accare samen te werken. Eén van onze procesondersteuners heeft onze organisatie verlaten, hierdoor ontstaat een vacature die wij graag op korte termijn vervullen.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Functie-eisen

Wie ben jij?

 • Jij bent samen met je collega's van het secretariaat verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden. Eigen verantwoordelijkheid dragen is van belang.
 • Je beschikt over een afgeronde mbo-4 opleiding op administratief gebied.
 • Je bent proactief, behoudt overzicht en bent in staat om structuur aan te brengen.
 • Je kunt goed schakelen en prioriteiten stellen.
 • Je staat stevig in je schoenen en durft besluiten te nemen.
 • Je werkt graag op basis van gelijkwaardigheid, je beschikt over zelfreflectie en humor.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want - zo geloven wij - alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

 • Een salaris van € 2.117 tot en met € 3.241, op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 40);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
 • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36u of naar rato) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als procesondersteuner. Reageren op deze vacature kan tot en met zondag 27 maart 2023. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren'. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail. De gesprekken vinden plaats woensdagochtend 29 maart 2023, reserveer deze datum vast in je agenda. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Sippy Miedema, directiesecretaresse, via 06-52688232

Reageer op deze vacature