Medewerker Zorgadministratie

Over de functie

Je draagt zorg voor het hele financiële proces rondom de client: van aanmelding bij binnenkomst tot en met de inning van de laatste factuur. Als medewerker van de zorgadministratie heb je veelvuldig contact (telefonisch en per mail) met de backoffice van de Groningse gemeenten. Je ontzorgt behandelaren in de administratielast, maar attendeert hen ook op achterstanden en zoekt samen naar een oplossing. Wekelijks sluit je aan bij het teamoverleg om inhoudelijke zaken te bespreken en nieuwe ontwikkelingen over te dragen. Samen met andere collega's blijf je kritisch kijken naar de processen. Om het elke dag weer een beetje beter te doen. Het team secretariaat is onderverdeeld in een frontoffice, een backoffice (zorgadministratie) en het directiesecretariaat. Jij gaat werken op de backoffice.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.Functie-eisen

Wie ben jij?

Je bent samen met je collega's van het secretariaat verantwoordelijk voor de uit te voeren werkzaamheden, eigen verantwoordelijkheid dragen is van belang. Jij zit vol passie voor het vak en wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de dienstverlening van het secretariaat. Je bent omgevingssensitief en bent je bewust van cliënt- en klanttevredenheid. Jij bezit het hele pakket, maar je weet je wel te onderscheiden. Daarnaast:

 • Je beschikt over een afgeronde mbo-4 opleiding op administratief gebied, met hbo werk- en denkniveau;
 • Je bent proactief, behoudt overzicht en bent in staat om structuur aan te brengen;
 • Kennis van XMcare is mooi meegenomen;
 • Je bent flexibel en in staat om te schakelen en prioriteiten te stellen;
 • Je kunt zelfstandig werken, maar je bent ook een goede teamspeler;
 • Je bent 28-36 uur per week beschikbaar, samen met jou bepalen we je uren;
 • Incidenteel ben je beschikbaar voor de avondpoli, dit is 1 x per 3 maanden ongeveer 4 uur. 

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want – zo geloven wij – alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

 • Een salaris van € 2.181,- tot € 3.536,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 45);
 • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).
 • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36u of naar rato) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als medewerker zorgadministratie. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Roely Slagter, procesondersteuner, via r.slagter@accare.nl. Reageren op deze vacature kan tot en met 31 maart 2023. De gesprekken zijn gepland op 17 april 2023.

Reageer op deze vacature