Psycholoog / orthopedagoog

Over de functie

Op de polikliniek in Groningen levert het TAS-team van Accare zorg aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen. Op deze locatie behandelen we vooral ASS, ADHD, trauma, angst- en stemmingsstoornissen en eetstoornissen.

Als psycholoog of orthopedagoog help jij deze kinderen in hun ontwikkeling. Door best bewezen behandelmethoden te gebruiken, en maatwerk te leveren waar dat moet. Wekelijks is er ruimte voor intervisie, teamoverleg en je zal frequent werkbegeleiding ontvangen. Je voert diagnostiek en (deel)behandeling uit. Daarnaast ben je in de rol van behandelcoördinator verantwoordelijk voor de zorg en afstemming van de cliënt.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen.Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij hebt passie voor het vak en wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan de kinder- en jeugdpsychiatrie. Natuurlijk werk je graag met kinderen en jongeren. Je bent in staat om goed aan te sluiten bij je cliënt en zijn of haar systeem. Je bent verantwoordelijk en durft beslissingen te nemen. Daarnaast ben je zorgvuldig, flexibel, kritisch en betrokken.

Vanzelfsprekend heb je een (master)opleiding Orthopedagogiek of Psychologie afgerond en ben je als zodanig geregistreerd in het SKJ-register. Je beschikt ook over een LOGO-verklaring.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want - zo geloven wij - alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris van € 3.241,- tot € 4.883,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 60);
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36u of naar rato) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd;
  • Een contract voor bepaalde tijd van één jaar vanwege zwangerschapsverlof: na deze tijd kijken we graag met je naar de mogelijkheden binnen Accare;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als psycholoog / orthopedagoog. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Je kunt solliciteren tot en met 31 maart 2023. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Petula Klein Nagelvoort, orthopedagoog, via p.klein.nagelvoort@accare.nl! Heb je vragen over het proces of vragen in zijn algemeen? Dan kan je contact opnemen met Bas Oudenhuijsen, Coördinator Bedrijfsondersteuning, via b.oudenhuijsen@accare.nl. Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vergoeden deze kosten voor je. Ook kunnen we referenties inwinnen.

Reageer op deze vacature