Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist adolescenten

Over de functie

Bij Accare in Smilde bieden we intensieve zorg. Kinderen en jongeren met psychische problemen kunnen er terecht als lichtere zorg niet genoeg helpt. Soms is korte, maar wel intensieve zorg beter dan af en toe een afspraak op de polikliniek. Opname in onze intensieve zorg kliniek kan dan helpend zijn. De kliniek in Smilde kent drie afdelingen; een crisisafdeling, een behandelgroep voor adolescenten en een afdeling voor gezinsbehandeling waar kinderen en ouders samen worden opgenomen en behandeld. 

Jij gaat werken op de afdeling adolescenten, dit is een behandelgroep voor jongeren van 12 tot 23 jaar met uiteenlopende psychiatrische problematiek zoals depressie, ASS, trauma/PTSS, dwang en angst en persoonlijkheidsproblematiek. Op deze afdeling worden jongeren met maatwerktrajecten vraaggericht en systemisch behandeld. We streven er naar de behandeling naadloos aan te laten sluiten bij de ambulante trajecten en denken met de polikliniek mee over hoe een intensief aanbod er uit kan zien. Dit kan variëren van klinisch, deelklinisch tot ondersteuning bij volledig ambulante trajecten. De duur van klinische behandeling is gemiddeld 2-4 weken en kan indien nodig worden verlengd. Het aantal cliënten dat wordt opgenomen fluctueert.

We werken op de kliniek met korte lijnen waardoor we snel en veelal samen integraal onderzoek doen en behandelen. Je werkt samen vanuit een team van zo'n negen kundige collega's met verschillende disciplines. Een groot deel van het team is opgeleid tot cognitief gedragstherapeutisch werker en draaien ook mee binnen de behandelingen. Er is een nauwe samenwerking met elkaar. We werken systemisch en generalistisch. We geven specialistische behandelingen vorm, vaak in samenwerking met experts vanuit heel Accare. Jouw werkzaamheden zijn: het uitvoeren van individuele behandelingen, het voeren van intake- en evaluatiegesprekken, het coachen van collega's en het bewaken van de uitvoering van het behandelplan in de rol van regiebehandelaar.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Wij zijn Accare, een ambitieuze academische organisatie voor jeugd-ggz. We werken vanuit 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland en bieden onze medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing. Elk kind kan bij ons terecht. Ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan, kan sporten of afspreken met vriendjes en vriendinnetjes. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij bent een gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist met een SKJ of BIG-registratie en AGB code. Bij voorkeur ben je ook EMDR- practitioner. Daarnaast sta je stevig in je schoenen, kun je kritisch kijken naar je eigen handelen en die van anderen en ga je moeilijke gesprekken niet uit de weg.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is tevens onderdeel van ons aannamebeleid.

Wat kun je van ons verwachten?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want - zo geloven wij - alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris van € 3.760,- tot €  5.734,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Jaarlijkse fiscale uitruil kosten woon-werkverkeer;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben je direct enthousiast? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist! Dit via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Marleen Wildschut, klinisch-psycholoog, via 06-59844034.

Wil je eerst meelopen en kennismaken?

Ook dat kan! Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar recruitment@accare.nl en wij organiseren een afspraak voor je.

Reageer op deze vacature