Verpleegkundig specialist

Over de functie

Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar. Je voert diagnostiek en behandelingen zelfstandig uit. Samen met je collega's kom je tot de best mogelijke totaalbehandeling voor de cliënt en zijn/haar systeem, door aan te sluiten bij de specifieke vraag. Daar waar nodig voer je crisisinterventies uit. De diversiteit en complexiteit van onze doelgroep vraagt soms om denken buiten de kaders van de protocollen en om multidisciplinair samenwerken. Als ambassadeur van Accare heb je oog voor de sociale kaart in de regio en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking.

Op locatie Deventer werken drie teams. Twee teams zijn gespecialiseerd in de kinder- en jeugdpsychiatrie en één team in de forensische jeugdpsychiatrie (FJP). Deze teams versterken elkaar wat de behandeling van de cliënt ten goede komt.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.Functie-eisen

Wie ben jij?

We zoeken een zelfstandig werkende en enthousiaste collega, bij voorkeur met ervaring in de psychiatrie. Je hebt een AGB- en BIG-registratie als verpleegkundig specialist GGZ. We vinden het prettig als je zicht hebt op je eigen ervaring en je behoefte. Het team wordt graag geïnspireerd door jouw kennis en persoonlijkheid; hiermee lever je een bijdrage aan het teamgevoel zodat we de behandelingen naar een nog hoger niveau te kunnen tillen. Je uren bepalen we in overleg, wel vragen we een minimale beschikbaarheid van 24 uur.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want - zo geloven wij - alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris van € 3.538,- tot €  5.553,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als verpleegkundig specialist. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Na het insturen van je gegevens, ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.  

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact met één van de teamleden via het secretariaat in Deventer, tel. 0570 -851500. Zij zullen je in contact brengen met de desbetreffende collega.

Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vergoeden deze kosten voor je. Ook kunnen we referenties inwinnen.

Reageer op deze vacature