Gz-psycholoog FACT-Jeugdteam

Over de functie

In het FACT-Jeugdteam in Groningen-stad worden menskracht, kennis en middelen vanuit Accare, Ambiq, Cosis, Elker, Jonx en VNN en gebundeld. Hierdoor wordt de hulp en ondersteuning voor de jeugdige en zijn of haar gezin herkenbaar als één vorm van ondersteuning aangeboden. De FACT-Jeugdteams werken nauw samen met het gezin en het netwerk en kunnen de zorgintensiteit flexibel op- en afschalen. In die flexibiliteit en samenwerking ligt de sleutel naar verbetering van de situatie van de jeugdige en het gezin.

De kinderen en jongeren en hun gezinnen die zich wenden tot dit FACT-Jeugdteam ondervinden problemen op meerdere leefgebieden (wonen, werk, school, (samen)leven, financiën en psychiatrische problematiek). Zij lopen ernstig vast in hun ontwikkeling en komen er met de reguliere hulpverlening niet goed uit. Er kan sprake zijn van een psychisch probleem, gedragsproblemen, verstandelijke beperking, verslaving en/of gezinsproblematiek. Samen met ouders en de jeugdige doen we wat nodig is om ontwikkeling weer op gang te brengen. Benieuwd naar de praktijk? Kijk deze video.

FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Het is een flexibele, outreachende vorm van zorg, gericht op de eigen kracht van de jeugdige, het gezin en het sociale netwerk om hen heen. Binnen het team wordt gewerkt volgens het FACT-model. Het is een werkwijze waarbij er vanuit een team van hulpverleners wijkgerichte ambulante behandeling en begeleiding wordt geboden, dat wil zeggen zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de cliënt. Kenmerkend aan FACT-Jeugd is een kleine (shared) caseload. Voor meer informatie klik hier.

Het FACT-Jeugdteam in Groningen-stad is een team met ervaren medewerkers waarbij humor en betrokkenheid op elkaar en de cliënten belangrijke eigenschappen zijn. Je werkzaamheden als regiebehandelaar bestaan uit het doen van diagnostiek, behandeling en het vormgeven van het volledige behandeltraject. Je bent aanspreekpunt voor collega's in het team om mee te denken. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om denken buiten de kaders van de behandeling.Functie-eisen

Wie ben jij?

  • Je bent in staat om op constructieve wijze het contact met de doelgroep aan te gaan en te onderhouden.
  • Je hebt een flexibele instelling en een op samenwerking gerichte werkhouding, maar vindt het ook prettig in een zelfstandige werkomgeving je behandelingen te doen.
  • Je bent iemand die breed kan kijken en kennis heeft van de veel voorkomende psychiatrische klachten zoals ADHD, autisme, angst- en stemmingsklachten en klachten die voortkomen uit nare ervaringen.
  • Je houdt ervan om op pad te zijn en bent daarom ook in het bezit van rijbewijs en auto.
  • Vanzelfsprekend ben je als gz-psycholoog BIG- en AGB-geregistreerd.

Wat bieden jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want – zo geloven wij – alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris van € 3.760,- tot € 5.734,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Als je voldoet aan het profiel, nemen we zo snel mogelijk contact met je op voor het inplannen van een kennismaking. Een meeloopmoment is ook onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Tjakien Fokkes, Manager Algemene Zaken FACT Groningen en Drenthe, via 06-86839774 of t.fokkes@accare.nl

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Reageer op deze vacature