Gz-psycholoog team ADHD en GS

Wat ga je doen?

Op de poliklinieken in Groningen wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met psychische problemen, waaronder kinderen en jongeren met ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen en kinderen met een verstandelijke beperking. Ook PTSS, voeding- en eetstoornissen en psychosomatiek zijn speerpunten. Tevens bieden de professionals op de poli's zorg op het gebied van jonge kinderen en forensische psychiatrie. 

Je gaat werken in team ADHD en gedragsstoornissen op de polikliniek in Groningen. Dit is een multidisciplinair en hoogspecialistisch team, waarin zorg en wetenschappelijk onderzoek nauw met elkaar worden verweven. Je vindt het belangrijk om zorg volgens richtlijnen vorm te geven en mee te werken aan wetenschappelijk onderzoek, bijvoorbeeld door als therapeut mee te werken aan behandelstudies of door kinderen, jongeren en ouders te motiveren om mee te doen aan wetenschappelijk onderzoek. Je bent gemotiveerd om (nieuwe) wetenschappelijke inzichten te vertalen naar de praktijk en beginnende collega's hierop te motiveren en coachen. Je levert binnen het team een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van het behandelbeleid. Je coördineert en evalueert bij diagnostiek en behandeling en voert zelf diagnostische onderdelen en behandelingen uit. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan verschillende disciplines, zoals psychologen en orthopedagogen (pre- en postmaster), psychologen/orthopedagogen in opleiding tot GZ-psycholoog of artsen in opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater. Veel van de behandelingen die we bieden in ons team zijn (cognitief) gedragstherapeutisch, daarom ben je bij voorkeur (VGCt erkend) cognitief gedragstherapeut of in een vergevorderd stadium van de opleiding tot cognitief gedragstherapeut.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen.Functie-eisen

Wat mogen we van jou verwachten?

Jij hebt passie voor het vak en wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan de zorg voor kinderen en jongeren met psychische problemen. Je bent verantwoordelijk en durft beslissingen te nemen. Daarnaast ben je zorgvuldig, kritisch en betrokken.

Vanzelfsprekend heb je een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog.Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want – zo geloven wij – alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris van € 3.760,- tot € 5.734,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • De mogelijkheid om (in overleg) hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Jaarlijkse fiscale uitruil kosten woon-werkverkeer;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Barbara van den Hoofdakker, klinisch psycholoog via telefoonnummer 050-3681100.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden referenties ingewonnen.

Wil je eerst meelopen en kennismaken met het team?

Ook dat kan! Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar recruitment@accare.nl en wij organiseren een afspraak voor je.

Reageer op deze vacature