Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

De poliklinieken in Oost-Groningen zijn op zoek naar een gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist die één van de bevlogen teams komt versterken. Zoek jij vrijheid en autonomie in je functie en heb jij een passie om bij te dragen aan de ontwikkeling van kinderen en jongeren die dit nodig hebben? Wees welkom bij Accare en ga met ons in gesprek!

Locatie: Winschoten, Hoogezand of Stadskanaal

Over de functie

Op de poliklinieken in Groningen wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met (een vermoeden) psychiatrische problemen waaronder ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen en kinderen met een (licht-) verstandelijke beperking, alsook traumagerelateerde problematiek, voeding- en eetstoornissen en psychosomatiek. Tevens bieden de professionals op de poli's zorg op het gebied van infantpsychiatrie en forensische psychiatrie. Wij richten ons daarbij vooral op de complexe problematiek waarbij sprake is van comorbiditeit, systeemproblematiek of ernstige klachten.

De regio Groningen strekt zich uit over de gehele provincie Groningen met poliklinieken in Haren, Winschoten, Veendam, Hoogezand, Stadskanaal en Groningen-Stad. We zijn op zoek naar een Gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist voor de poli's Winschoten, Hoogezand of Stadskanaal. Op basis van jouw wensen bepalen we samen met jou je team en standplaats.

De teams op de poli's in Oost-Groningen werken multidisciplinair en multispecialistisch samen. Hier draagt elke collega met zijn of haar ervaring en expertise aan bij. Als Gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist help jij kinderen met diverse problematiek in hun ontwikkeling, waarbij het systeem nauw betrokken wordt. Dit doen we door best bewezen behandelmethoden te gebruiken en maatwerk te leveren waar dat moet. Jouw taken bestaan onder andere uit:

 • Voeren van intake- en anamnesegesprekken met kind en ouders;
 • Indicatiestelling en opstellen behandelplan;
 • Uitvoeren behandeling;
 • Coördineren en evalueren van diagnostiek en behandeltrajecten;
 • Ontwikkelen behandelbeleid;
 • Overleg met gemeenten en ketenpartners.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij hebt passie voor het vak en wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan de kinder- en jeugdpsychiatrie. Natuurlijk werk je graag met kinderen en jongeren. Je bent in staat om goed aan te sluiten bij je cliënt en zijn of haar systeem. Je bent verantwoordelijk en durft beslissingen te nemen. Daarnaast ben je zorgvuldig, flexibel, kritisch en betrokken.

Vanzelfsprekend heb je een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist.Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want - zo geloven wij - alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

 • Een salaris van € 3.760,- tot € 5.734,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
 • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura van der Weg via l.van.der.weg@accare of 06 52 48 31 27.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden referenties ingewonnen.

Wil je eerst meelopen en kennismaken met het team?

Ook dat kan! Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar recruitment@accare.nl en wij organiseren een afspraak voor je.

Reageer op deze vacature