Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist forensische jeugdpsychiatrie

Wat betekent het om te werken in een FJP-team?

Werken in het FJP-team vraagt om een nieuwsgierige en oordeelvrije blik naar de jongere en het systeem. Geen dag is hetzelfde. Soms moet je snel kunnen schakelen en de juiste prioriteiten kunnen stellen. Je ziet gebrek aan intrinsieke motivatie als een uitdaging, kijkt naar de functie van gedrag en het lukt je om zicht te krijgen op onderliggende problematiek en hier een behandelplan voor op te stellen in samenwerking met je team. Je kijkt verder dan het delictgedrag. Je bent niet veroordelend maar verwelkomend naar de jongere en zijn of haar systeem. Je kunt risico's en krachten (protectieve factoren) in kaart brengen. Je werkzaamheden zijn als volgt:

 • Als regiebehandelaar voer je de regie over het hele zorgproces van de client, in nauwe samenwerking met de behandelcoördinator;
 • Het uitvoeren, coördineren en evalueren van diagnostiek en behandeltrajecten;
 • Voeren van intake- en anamnesegesprekken;
 • Opstellen behandelplan op maat;
 • Uitvoeren van behandeling met gebruik van evidence-based behandelmethoden, zoals cognitieve gedragstherapie (behandelprogramma's AR op Maat en Pas op de Grens);
 • Ontwikkelen behandelbeleid;
 • Overleg met gemeenten en ketenpartners.

Jouw standplaats is de polikliniek in Leeuwarden. Het betrokken en enthousiaste team werkt intensief met elkaar samen en zoekt elkaar makkelijk op. Het multidisciplinaire team bestaat uit een kinder- en jeugdpsychiater, gz-psycholoog, forensisch orthopedagoog, RGT-therapeut, systeemtherapeut en een vaktherapeut PMT.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen.Functie-eisen

Wie ben jij?

We willen je eerst graag beter leren kennen en zijn benieuwd welke ervaring en expertise je aan het team kunt toevoegen. Je bent AGB- en BIG geregistreerd als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist, klinisch psycholoog of psychotherapeut. Het is mooi meegenomen als je geschoold bent als EMDR-therapeut. We gaan met je in overleg over hoeveel uur per week je wilt werken.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want - zo geloven wij - alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

 • Een salaris tussen de € 3.760 en € 5.734 o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ FWG 65. Voor de functie als psychotherapeut geldt FWG 70 (€ 4.381 en € 6836) en voor klinisch psycholoog FWG 75 (€ 5.238 en € 8.263);
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding;
 • Een fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Jaarlijkse fiscale uitruil kosten woon-werkverkeer;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare in het FJP-team Leeuwarden? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons via onderstaande button. Na het versturen van je gegevens, krijg je een automatische bevestiging. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om een kennismaking in te plannen.

Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Silvia Andela, gz-psycholoog, via s.andela@accare.nl of Eline Jongsma, orthopedagoog, via e.jongsma@accare.nl.

Wil je eerst meelopen en kennismaken met het team?

Ook dat kan! Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar recruitment@accare.nl en wij organiseren een afspraak voor je.

Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vergoeden deze kosten voor je. Ook kunnen we referenties inwinnen.

Reageer op deze vacature