Psychiater

Over de functie

Op de poliklinieken in Groningen wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, gericht op ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen en kinderen met een verstandelijke beperking. Ook trauma gerelateerde problematiek, voeding- en eetstoornissen en psychosomatiek zijn speerpunten. Tevens bieden de professionals op de poli's zorg op het gebied van infantpsychiatrie en forensische psychiatrie. Wij richten ons daarbij vooral op de complexe problematiek waarbij sprake is van comorbiditeit, systeemproblematiek of ernstige klachten.

Als kinder- & jeugdpsychiater ben jij verantwoordelijk voor het waarborgen en uitvoeren van medisch-psychiatrische zorgverlening bestaande uit diagnostiek, indicatiestelling en behandeling. Daarnaast draag je de medisch-psychiatrische eindeverantwoordelijkheid over de jongere met als doel de ontwikkeling te stimuleren. Je treedt op als regiebehandelaar, maakt deel uit van een multidisciplinair team, werkt samen met collega's van andere instellingen en levert aan actieve bijdrage aan de ontwikkeling van behandelbeleid. Ook ben je ambassadeur voor Accare naar ketenpartners, verwijzers en gemeenten.

De regio Groningen strekt zich uit over de gehele provincie Groningen met poliklinieken in Haren, Winschoten, Veendam, Hoogezand, Stadskanaal en Groningen-Stad. Op basis van jouw wensen en affiniteit bepalen we samen met je team en standplaats.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, vooral in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving; zij komen bij jou op de polikliniek of je zoekt hen thuis op. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. Lees hier meer over wat Accare voor jou kan betekenen als psychiater.Functie-eisen

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend ben je AGB- en BIG-geregistreerd als (kinder- & jeugd) psychiater. Je deelt je kennis graag met collega's en je houd je graag bezig met vernieuwing, behandelbeleid en onderzoek.

We verwachten ook inzet in de spoedvoorjeugddiensten binnen en buiten kantooruren. Gemiddeld doe je 2 - 3 diensten per maand.

Wat bieden wij?

Accare is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Wat ons drijft is dat we de behandelingen die we bieden elke dag beter willen maken. Daarom krijg jij van ons de vrijheid om nieuwe ideeën op basis van wetenschappelijk onderzoek in de praktijk te brengen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris tussen de €5.538 en €9.679, o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ AMS 5;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een thuiswerkvergoeding;
  • Fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Jaarlijkse fiscale uitruil kosten woon-werkverkeer;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36 uur) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 23 verlofdagen en 5 verlofdagen in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Wilma Kamp, regiodirecteur zorginhoudelijk, via 06 54633117 of w.kamp@accare.nl. Ben je direct enthousiast en wil je kennismaken? Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Na het insturen van je gegevens, ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail. 

Wil je reageren op een andere manier die bij jou past? Stuur dan je bericht naar: recruitment@accare.nl.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en worden referenties ingewonnen.

Reageer op deze vacature