Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist forensische jeugdpsychiatrie

Over de functie

Als regiebehandelaar binnen het team forensische jeugdpsychiatrie werk je met kinderen en jongeren met psychische problemen en complexe, externaliserende problematiek. Jongeren die bij het team terecht komen hebben vaak te maken gehad met politie en/of justitie.

Met het team draag je gezamenlijk verantwoordelijkheid voor de caseload, waarin ieder zijn/haar ervaring en expertise inzet om de behandelingen naar een hoger niveau te kunnen tillen. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie waar nodig. Je werkt samen met de ketenpartners in de regio om de zorg zo goed mogelijk met elkaar vorm te geven. Jouw werkzaamheden bestaan uit het doen van diagnostiek / risicoanalyse t.a.v. recidive, het samen opstellen van een probleemsamenhang met kwetsbaarheden én krachten, een behandelplan en het uitvoeren van (deel)behandeling, zoals CGT, EMDR, schematherapie of andere bij de doelgroep passende therapieën. Voor onze doelgroep is het belangrijk om vanaf de start goed onderzoek te doen naar de samenhang in oorzaken en verklarende factoren van de problematiek. Onze behandeling bestaat vaak uit een vorm van individuele behandeling (PMT, CGT, EMDR, psychotherapie, farmacotherapie) gecombineerd met een behandeling gericht op het systeem van de cliënt (RGT, systeemtherapie). Wij werken met specifieke interventies voor de forensische doelgroep zoals AR op maat. Daar waar je deze nog niet kunt inzetten, biedt Accare je de mogelijkheid je hierin te scholen.

Binnen de polikliniek in Deventer werken drie multidisciplinaire teams intensief met elkaar samen. Jij werkt met je directe collega's in het team forensische jeugdpsychiatrie. Je voert (forensische) diagnostiek uit, stelt behandelplannen op en geeft samen met je collega's vorm aan het behandeltraject.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kun je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen.Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij bent een professional die energie krijgt van het uitvoeren van complexe diagnostiek en het werken in een multidisciplinair team. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt flexibiliteit en oplossingsgericht denken. Je bent sterk in samenwerken en bent proactief ingesteld. Vanzelfsprekend heb je een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want - zo geloven wij - alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris van € 3.760,- tot € 5.734,- op basis van 36 uur per week (CAO GGZ FWG 65);
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36u of naar rato) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd.


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben je direct enthousiast? Dan verwelkomen wij jou wellicht binnenkort als nieuwe collega! We vragen je om uitsluitend via de website van Accare te reageren. Je vindt de sollicitatieknop bij de vacature. Na het insturen van je gegevens, ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail. Wil je reageren op een andere manier die bij jou past? Stuur dan je bericht naar: recruitment@accare.nl.

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Guido de Rooij, kinder- en jeugdpsychiater, via het secretariaat, tel: 0570-851500 of Henriette Ketterink, gz-psycholoog, via het secretariaat 038-8521600. Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is tevens onderdeel van ons aannamebeleid.

Reageer op deze vacature