Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Over de functie

In de regio Groningen van Accare wordt specialistische jeugdhulp geleverd aan kinderen en jongeren met kinder- en jeugdpsychiatrische problemen, zoals ADHD, ASS,  kinderen met een verstandelijke beperking of angst- en stemmingsstoornissen. Trauma gerelateerde problematiek, voeding- en eetstoornissen en psychosomatiek zijn ook speerpunten. De diagnostiek en behandeling binnen deze zorglijnen zijn veelal geprotocolleerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van evidence-based methodieken.

Als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist bij Accare maak je gebruik van de best bewezen behandelmethoden en lever je maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van het kind en ouders/verzorgers. Je coördineert en evalueert bij diagnostiek en behandeltrajecten. Complexe behandelingen voer je zelf uit. Daarnaast lever je binnen het team een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid.

De regio Groningen strekt zich uit over de gehele provincie Groningen met poliklinieken in Haren, Winschoten, Veendam, Hoogezand, Stadskanaal en Groningen-Stad. De regio is volop in ontwikkeling, met jou kijken we naar welke standplaats het meest wenselijk is. Op basis van jouw kennis en kunde kijken we welke teams de meeste behoefte hebben aan jouw kwaliteiten en andersom.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij hebt passie voor het vak en wilt een wezenlijke bijdrage leveren aan de kinder- en jeugdpsychiatrie. Natuurlijk werk je graag met kinderen en jongeren. Je bent in staat om goed aan te sluiten bij je cliënt en zijn of haar systeem. Je bent verantwoordelijk en durft beslissingen te nemen. Daarnaast ben je zorgvuldig, flexibel, kritisch en betrokken.

Vanzelfsprekend heb je een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist. Bij aanstelling vragen wij je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Wij vergoeden deze kosten voor je. Ook kunnen we referenties inwinnen.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is dé plek waar jij je kunt ontwikkelen in jouw vakgebied. Je krijgt van ons vrijheid om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Want - zo geloven wij - alleen op die manier worden we elke dag een beetje beter in wat we doen.

Daarnaast bieden we jou het volgende:

  • Een salaris tussen de € 3.760 en € 5.734, o.b.v. 36 uur, volgens FWG-functiegroep 65 van de CAO-GGZ;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • De mogelijkheid om hybride te werken, met een goede thuiswerkvergoeding;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week).


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Rozemarijn Vos via secretariaat.directie.groningen@accare.nl.

Wil je eerst meelopen en kennismaken met het team?Ook dat kan! Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar recruitment@accare.nl en wij organiseren een afspraak voor je.

Reageer op deze vacature