Developer EPD

Erik vertelt

''Word jij, net als ik, enthousiast van het bedenken van creatieve oplossingen voor complexe processen? En wil je worden uitgedaagd in een leuke, dynamische en collegiale werkomgeving, dan is onderstaande vacature echt iets voor jou. Ik wil je graag leren kennen en zie uit naar een mogelijke samenwerking.”

- Erik Schreuder, functioneel beheerder ZIS (Zorginformatiesysteem)

Over de functie

Als Developer kom je of te werken bij het team Functioneel Beheer ZIS. Het Zorginformatiesysteem van Accare omvat alle processen, procedures, richtlijnen, werkinstructies, wet- en regelgeving en computerprogramma's waarmee behandelaren en ondersteuners te maken krijgen in hun dagelijkse werk. Je vertaalt jouw kennis proactief naar aanpassingen en verbeteringen in onze applicaties en/of processen. Als Developer / ontwikkelaar werk je aan de centrale applicaties waar alle cliëntgegevens doorheen stromen. Een aantal van deze applicaties ontwikkelen we zelf. Je maakt functionele en technische ontwerpen, vertaalt deze naar ICT-oplossingen en zorgt voor realisatie. Je werkt hierin nauw samen met de collega's binnen Functioneel beheer. Daarnaast ben je derdelijns oplosser voor verstoringen. Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan management en projectgroepen met betrekking tot jouw vaktechnische domein.

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Zorgprocesondersteuning (ZPO). De afdeling ZPO bestaat uit 3 teams (Zorgfacturatie, Functioneel Beheer ZIS en Zorgadministrateurs). De afdeling heeft als doel om de registratie en facturatie van de geleverde zorg zo optimaal mogelijk te ondersteunen zodat een juiste, tijdige en volledige facturatie en verantwoording aan externe partijen, zoals verzekeraars en gemeenten, gewaarborgd wordt.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd GGZ, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg. Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Als developer bij Accare krijg je de kans je talenten verder te ontwikkelen. We willen voorop blijven lopen en blijven innoveren. Dit betekent dat je, samen met je collega's, zorg draagt voor adequate (technische) oplossingen voor wensen vanuit de organisatie. Werkprocessen worden optimaal ondersteund door maatwerk software, voor die delen waar de standaard pakketten ontoereikend zijn. Of ontwikkelt binnen de mogelijkheden van het standaard pakket een passende oplossing. Agile werken is daarbij ons vertrekpunt. Je bent nieuwsgierig en luistert goed naar de gebruikers van de applicaties om zaken op het gebied van onderhoud en verbeteringen te kunnen realiseren. Ook heb je:

 • Bij voorkeur een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van ICT;
 • Het is een pre als je ervaring hebt met:
 • Oracle systemen (inclusief performance tuning van query's);
 • Programmeertalen als PLSQL, JAVA en andere webtalen;
 • Oracle APEX;
 • Kennis van technologieën zoals Azure en/of Microsoft SQL Server is een pré;
 • API's;
 • Kennis van Agile werken;
 • Kennis van ontwikkelingen in het vakgebied en de zorg;
 • Analytisch vermogen en accuratesse, je kunt systematisch en proces overstijgend denken en bent in staat onderlinge relaties te leggen tussen (operationele) werkprocessen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel voor het functioneren van de afdeling, je haalt energie uit het helpen van- en samenwerken met collega's om gezamenlijk doelen te bereiken.
 • Je bent proactief, resultaatgericht en een echte doorzetter!

Waarom is werken bij Accare voor jou interessant?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, bieden wij jou;

 • Een salaris volgens de CAO-GGZ (inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring);
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
 • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden;
 • Een enthousiast en gemotiveerd team van professionals die graag samen met jou de organisatie continu willen verbeteren.


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als developer. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is ook onderdeel van het sollicitatieproces.

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met John Kuin, Hoofd I&A (06-25009104) of Alita Thijs, Hoofd ZPO (06-25013497).

Reageer op deze vacature