Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Over de functie

Op de polikliniek in Almere wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met diverse psychiatrische problemen, waaronder ASS, ADHD, trauma, hechting, angst- en stemmingsstoornissen of eetstoornissen. Als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist bij Accare maak je gebruik van de best bewezen behandelmethoden en lever je maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van het kind en ouders/verzorgers. Je voert daarvoor intake- en anamnesegesprekken met de jongere en ouders, je stelt behandelplannen op, je voert behandeling uit en coördineert en evalueert diagnostiek en behandeltrajecten. Naast je behandelactiviteiten lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid. Ook ben je een ambassadeur voor Accare naar gemeenten en voorliggende voorzieningen.

De polikliniek in Almere bestaat uit 31 professionals. Het is een poli die nog in groei is, waarbij onderling veel kennis en kunde met elkaar wordt gedeeld. Om sneller met elkaar tot concrete plannen te kunnen komen en korte lijnen te kunnen behouden, is de poli opgesplitst in 3 deelteams. Jij gaat werken in team 1. Dit kleine, hechte team (12 professionals) houdt zich momenteel nog vooral bezig met ontwikkelingsproblematiek en angst-, stemmings- en dwangklachten en heeft de ambitie om deze doelgroep verder te verbreden waarbij er ruimte is voor jouw ideeën.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.Functie-eisen

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend heb je een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist. Ook heb jij affiniteit met kinderen en jongeren en heb je een passie voor het vak. Je bent zorgvuldig, betrokken en goed in staat om aan te sluiten bij je cliënt en zijn of haar systeem.

Daarnaast ben je flexibel, kritisch en betrokken. De doelgroep laat een grote diversiteit zien in sociale niveaus. Jij bent in staat om goed aan te sluiten bij je cliënt en zijn of haar systeem.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, bieden wij jou:

  • Een salaris tussen de € 3.760,- t/m € 5.734 o.b.v. 36 uur, volgens FWG-functiegroep 65 van de CAO-GGZ;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden;
  • De mogelijkheid om, afhankelijk van je functie, hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Evidence-based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen;
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter.


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als regiebehandelaar. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Tamara Luijer, orthopedagoog-generalist, via 06 868 983 17. Voor vragen over het proces kun je contact opnemen met Denise Emmens, recruiter, via 06 598 320 00.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is ook onderdeel van het sollicitatieproces.

Wil je eerst meelopen en kennismaken met het team?

Ook dat kan! Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar recruitment@accare.nl en wij organiseren een afspraak voor je.

Reageer op deze vacature