Verpleegkundig specialist

Over de functie

Op onze polikliniek in Harderwijk wordt zorg geleverd door een hecht team van professionals. We behandelen kinderen en jongeren met (een vermoeden van) psychiatrische problematiek, soms gecombineerd met een licht verstandelijke beperking (LVB) en geregeld met complexe problemen in het systeem. We werken veel samen in de regio met het centrum voor jeugd en gezin, jeugdzorgaanbieders en scholen. Jij zal komen te werken in het KJP team. Dit is een relatief klein team, waarin intensief wordt samengewerkt en de meer complexe problematiek samen gedragen wordt door de verschillende disciplines die hier werkzaam zijn. De kernwaarden van dit team zijn vitaliteit en verbinding, waarbij zaken als balans-werk privé, plezier in je werk, vertrouwen en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Daarnaast is er op de polikliniek van Harderwijk een FACT team (Flexible Assertive Community Treatment). 

Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar. Je voert diagnostiek en behandelingen zelfstandig uit. Samen met je collega's (behandelcoördinatoren, wo- en hbo-behandelaren) kom je tot de best mogelijke totaalbehandeling voor de cliënt en zijn/haar systeem, door aan te sluiten bij de specifieke vraag. Daar waar nodig voer je crisisinterventies uit. Als ambassadeur van Accare heb je oog voor de sociale agenda in de regio en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.Functie-eisen

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een zelfstandig werkende en enthousiaste collega, bij voorkeur met ervaring in de psychiatrie, die mede vorm wil geven aan deze polikliniek. Je hebt een AGB en BIG-registratie als verpleegkundig specialist GGZ. Je hebt affiniteit met de kinder- en jeugdpsychiatrie en vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen en beslissingen te nemen. Je uren bepalen we in overleg.

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, bieden wij jou;

  • Een salaris tussen de € 3.760,- t/m € 5.734 o.b.v. 36 uur, volgens FWG-functiegroep 65 van de CAO-GGZ;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden;
  • De mogelijkheid om, afhankelijk van je functie, hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Evidence-based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen;
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter.


Arbeidsvoorwaarden

Heb je nog vragen?

Wij vertellen je graag meer!Wil je aanvullende informatie over de functie? Neem dan contact op met Pam Smits via p.smits@accare.nl of Denise Emmens, recruiter, via 06 598 320 00.

Heb je vragen over het proces? Neem dan contact op met recruitment@accare.nl.

Wil je eerst meelopen en kennismaken met het team?

Ook dat kan! Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar recruitment@accare.nl en wij organiseren een afspraak voor je.

Ben je direct enthousiast?

Dan verwelkomen wij jou wellicht binnenkort als nieuwe collega! Je kunt solliciteren via de sollicitatieknop bij de vacature. Na het insturen van je gegevens, ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

Wil je reageren op een andere manier die bij jou past? Stuur dan je bericht naar: recruitment@accare.nl.

Reageer op deze vacature