Verpleegkundig specialist

Over de functie

Als verpleegkundig specialist ben je, waar dat kan, regiebehandelaar. Waar nodig werk je samen met je collega's (behandelcoördinatoren, wo- en hbo-behandelaren) en overleg je over de best mogelijke behandeling voor de cliënt en zijn/haar systeem, door aan te sluiten bij hun specifieke vraag. Je hebt lef, denkt actief mee en behandelt in complexe casuïstiek. Je voert crisisinterventie uit binnen kantooruren.  Als ambassadeur van Accare heb je oog voor de sociale agenda in de regio en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking.

Waar ga je werken?

Je gaat werken in de regio Friesland. De standplaats Drachten of Dokkum heeft de voorkeur. Echter bepalen wij samen met jou waar en hoeveel uur je aan de slag zult gaan. Kom met ons praten en onderzoek of wij jou kunnen helpen in het verwezenlijken van jouw doelen. Wees welkom bij Accare!

Op de poliklinieken in Friesland wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, waaronder ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, ASS, angst- en stemmingsstoornissen en traumaklachten. Er wordt specialistisch gewerkt.Onze teams hebben een generalistische werkwijze, zijn bevlogen en willen het beste voor onze doelgroep. We hebben wekelijks afstemming met elkaar over casuïstiek en verliezen elkaars welbevinden niet uit het oog. We werken intern met korte lijnen en zijn vaak met meerdere collega's betrokken bij hetzelfde kind/jongere/gezin. Doordat je ook onderdeel bent van de medische vakgroep, kennen we elkaars casuïstiek en zijn we overkoepelend snel inzetbaar.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.Functie-eisen

Dit krijg je van ons

  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring een salaris tussen de €3.538 en € 5.553, o.b.v. 36 uur, volgens FWG-functiegroep 65 van de CAO-GGZ.
  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en daarnaast 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur).
  • We bieden een uitdagende en professionele werkomgeving waarin jij je volop kunt ontwikkelen binnen je vakgebied en je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in praktijk te brengen. Jouw visie wordt gewaardeerd.
  • Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid. Jij hebt een idee over het te volgen pad, en Accare faciliteert en financiert dit op maat.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling.
  • Je komt in een hecht team dat intensief en intern met korte lijnen samenwerkt.
  • Je komt bij een organisatie die in jou wil investeren.

Wat mogen wij van jou verwachten?

Jij bent een BIG-geregistreerd verpleegkundig specialist met een AGB-code. Je opleiding en je ervaring zijn je visitekaartje, maar hiernaast zal bovenal jouw persoonlijkheid het verschil maken. Je vindt het leuk om anderen te helpen in hun ontwikkeling en jezelf verder te ontwikkelen. Accare heeft veel mogelijkheden hiervoor. Hierover gaan we graag met je in gesprek.Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als verpleegkundig specialist. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is ook onderdeel van het sollicitatieproces.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Greetje Holwerda, verpleegkundig specialist, via g.holwerda@accare.nl. Wil je meer informatie over het proces?  Neem dan contact op met Denise Emmens, recruiter, via 06 598 320 00, Marieke Appels, recruiter, via 06 86 88 06 77 of recruitment@accare.nl.

Reageer op deze vacature