Psycholoog / orthopedagoog

Over de functie

De focus van je werkzaamheden als basispsycholoog/orthopedagoog ligt op het uitvoeren van diagnostiek, onderdelen van de behandeling en behandelcoördinatie; dit in goede afstemming met de regiebehandelaar. Ook ben je een ambassadeur voor Accare naar gemeenten en voorliggende voorzieningen.

Waar ga je werken?

De polikliniek van Accare in Apeldoorn is nu nog een kleine poli die we samen met jou verder willen doorontwikkelen en uitbreiden. Je werkt samen met een enthousiast team van behandelaren. Ons team bestaat uit een orthopedagoog-generalist, gz-psycholoog, psychiater, orthopedagoog, basispsycholoog, gezinsbehandelaren en vaktherapeuten.

Je komt te werken in een klein hecht team, met de ontwikkelmogelijkheden van een grote organisatie. We werken generalistisch en de lijnen zijn kort. De locatie is goed te bereiken en ligt dicht bij het station.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.Functie-eisen

Wie ben jij?

Vanzelfsprekend heb je een (master)opleiding orthopedagogiek of psychologie afgerond en ben je als zodanig geregistreerd in het SKJ-register. Je beschikt ook over een LOGO-verklaring. Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week. Een aantal jaar ervaring met verschillende vormen van diagnostiek en behandeling is een pre voor deze functie.

Dit krijg je van ons

  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring een salaris tussen de €3.026,- en €4.717,o.b.v. 36 uur, volgens FWG-functiegroep 60 van de CAO-GGZ.
  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en daarnaast 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur).
  • We bieden een uitdagende en professionele werkomgeving waarin jij je volop kunt ontwikkelen binnen je vakgebied en je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in praktijk te brengen. Jouw visie wordt gewaardeerd.
  • Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid. Jij hebt een idee over het te volgen pad, en Accare faciliteert en financiert dit op maat.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling.
  • Je komt in een hecht team die graag generalistisch werkt en met korte lijnen.
  • Je komt bij een organisatie die in jou wil investeren.


Arbeidsvoorwaarden

Wil je weten hoe een werkdag op de poli in Apeldoorn er uit ziet of heb je andere vragen?

Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over! Je kunt contact opnemen met Maaike Meiberg, orthopedagoog-generalist, via m.meiberg@accare.nl of telefonisch via het secretariaat bereikbaar via 0570-85 15 00.

Direct enthousiast?

Twijfel dan niet en solliciteer bij ons via onderstaande button. Je kunt solliciteren t/m 1 juli 2022. De gesprekken zijn gepland op donderdagmiddag 7 juli 2022. Voor vragen over het proces kun je contact opnemen met Denise Emmens, recruiter, via 06 598 320 00 of Marieke Appels, recruiter, via 06 86 88 06 77. 

Reageer op deze vacature