Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Over de functie

Je bent regiebehandelaar en werkt samen in een multidisciplinair team. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie waar nodig. Je werkzaamheden bestaan uit het doen van diagnostiek en behandeling en het mede vormgeven van het behandeltraject. We werken stepped care en volgens de best bewezen effectieve behandelmethoden. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om denken buiten de kaders van de behandeling. Je werkt vaak samen met de ketenpartners in de regio om de zorg zo goed mogelijk met elkaar vorm te geven. Tevens denk je als regiebehandelaar actief mee over het algemene beleid.

Waar ga je werken?

De polikliniek van Accare in Apeldoorn is nu nog een kleine poli die we samen met jou verder willen doorontwikkelen en uitbreiden. Je werkt samen met een enthousiast team van behandelaren. Ons team bestaat uit een orthopedagoog-generalist, gz-psycholoog, psychiater, orthopedagoog, basispsycholoog, gezinsbehandelaren en vaktherapeuten.

We vinden het belangrijk dat je als regiebehandelaar zelf ook diagnostiek en behandeling uitvoert. Je komt te werken in een klein hecht team, met de ontwikkelmogelijkheden van een grote organisatie. We werken generalistisch en de lijnen zijn kort. De locatie is goed te bereiken en ligt dicht bij het station.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.Functie-eisen

Wie ben jij?

Je bent een BIG geregistreerd orthopedagoog-generalist of gz-psycholoog. Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week. We vinden het prettig als je zicht hebt op je eigen affiniteiten en je mogelijkheden. Het team wordt graag geïnspireerd door jouw kennis en persoonlijkheid; hiermee lever je een bijdrage aan het teamgevoel, welke wij inzetten om behandelingen naar een nog hoger niveau te kunnen tillen.

Dit krijg je van ons

  • Afhankelijk van je opleiding en ervaring een salaris tussen de € 3.760 en € 5.734, o.b.v. 36 uur, volgens FWG-functiegroep 65 van de CAO-GGZ.
  • Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en daarnaast 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur).
  • We bieden een uitdagende en professionele werkomgeving waarin jij je volop kunt ontwikkelen binnen je vakgebied en je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in praktijk te brengen. Jouw visie wordt gewaardeerd.
  • Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid. Jij hebt een idee over het te volgen pad, en Accare faciliteert en financiert dit op maat.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling.
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36u of naar rato) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd.
  • Je komt in een hecht team die graag generalistisch werkt en met korte lijnen.
  • Je komt bij een organisatie die in jou wil investeren.


Arbeidsvoorwaarden

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als regiebehandelaar. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Maaike Meiberg, orthopedagoog-generalist, via m.meiberg@accare.nl of telefonisch via het secretariaat bereikbaar via 0570 - 85 15 00. Voor vragen over het proces kun je contact opnemen met Denise Emmens, recruiter, via 06 598 320 00 of Marieke Appels, recruiter, via 06 86 88 06 77

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is tevens onderdeel van ons aannamebeleid.

Reageer op deze vacature