Psycholoog / orthopedagoog

Over de functie

Wij zoeken een psycholoog of orthopedagoog voor het multispecialistische team in Stadskanaal. De focus van je werkzaamheden als basispsycholoog/orthopedagoog ligt op het uitvoeren van diagnostiek, onderdelen van de behandeling en behandelcoördinatie; dit in goede afstemming met de regiebehandelaar. Ook ben je een ambassadeur voor Accare naar gemeenten en voorliggende voorzieningen.

Op de polikliniek in Stadskanaal wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met jeugdpsychiatrische problemen, zoals kinderen met ADHD, ASS of met een verstandelijke beperking. Ook angst- en stemmingsstoornissen en trauma gerelateerde problematiek vormen onderdeel van de dienstverlening. We proberen kinderen en ouders zo goed mogelijk te helpen met alle moeilijkheden die ze ervaren. We hebben allemaal onze specialistische kennis maar zijn vooral ook gewend multispecialistisch te werken.

De regio Groningen van Accare heeft naast bovenstaande ook voeding- en eetstoornissen en psychosomatiek als speerpunten. Tevens bieden de professionals op de poli's zorg op het gebied van infantpsychiatrie. De diagnostiek en behandeling binnen deze zorglijnen zijn geprotocolleerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van evidence-based methodieken.

Hoe ziet onze organisatie eruit en wat kan je bij ons vinden?Wij zijn Accare, een ambitieuze academische organisatie voor jeugd-ggz. We werken vanuit 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland en bieden onze medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing. Elk kind kan bij ons terecht. Ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan, kan sporten of afspreken met vriendjes en vriendinnetjes. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn of haar eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan. Maar dan is de opname een geïntegreerd onderdeel van het totaaltraject. We kunnen zo werken doordat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend en kunnen we de best werkzame zorg inzetten. Accare is een organisatie waar kwaliteit en zorg centraal staan. Het is een organisatie met lef; we hebben een geheel eigen visie en durven daar voor te gaan. We willen goede zorg leveren aan jeugdigen en hun gezinnen, zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone' leven.Functie-eisen

Wat vragen we van jou?

 • Heb jij de master opleiding orthopedagogiek of psychologie afgerond en ben je als zodanig geregistreerd in het SKJ-register? Beschik je over een LOGO verklaring?
 • Ben jij minimaal 28 uur per week beschikbaar?
 • Ben jij het gewend om verantwoordelijkheid te nemen en te dragen?
 • Heb jij een ondernemende en innovatieve houding?

Ja? Reageer dan direct!

Wat krijg je van ons?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, maken wij het voor jou extra aantrekkelijk door: 

 • Afhankelijk van je opleiding en ervaring een salaris tussen de €3.026 en € 4.717 o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ FWG 60;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden;
 • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden;
 • De mogelijkheid om, afhankelijk van je functie, hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
 • Evidence-based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen;
 • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter.


Arbeidsvoorwaarden

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer inhoudelijke informatie over deze functie, neem dan contact op met Marieke Leffers, te bereiken via m.leffers@accare.nl. Voor vragen over het proces kun je contact opnemen met Denise Emmens, recruiter, via 06 598 320 00 of Marieke Appels, recruiter, via 06 86 88 06 77.

Je kunt solliciteren tot en met 26 juni 2022. Gebruik hiervoor in de vacaturetekst de button ‘solliciteren'. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 4 juli 2022 in Stadskanaal.

Reageer op deze vacature