Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist polikliniek en Centrum Jeugd en Gezin

Over de functie

Je bent regiebehandelaar en werkt samen in een betrokken, multidisciplinair team met korte lijnen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om werkbegeleiding en supervisie te geven. Je werkzaamheden bestaan uit diagnostiek, behandeling en het mede vormgeven van het behandeltraject. We werken stepped care en volgens de best bewezen effectieve behandelmethoden. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om te denken buiten de kaders van de behandeling.

Naast deze werkzaamheden als regiebehandelaar zet je je in voor het Centrum Jeugd en Gezin (CJG). Het CJG ondersteunt ouders en verzorgers bij vragen over opvoeden, opgroeien en gezondheid. Ouders kunnen zonder doorverwijzing hun vragen stellen; jij denkt mee en adviseert de jeugd- en gezinswerkers, helpt bij het maken van een Verklarende Analyse en biedt basis GGZ behandeling. Meer informatie vind je hier: Home - Jeugdhulp Regio Noord Veluwe

Waar ga je werken?

Op onze polikliniek in Harderwijk wordt zorg geleverd door een hecht team van professionals. We behandelen kinderen en jongeren met (een vermoeden van) psychiatrische problematiek, soms gecombineerd met een licht verstandelijke beperking (LVB) en geregeld met complexe problemen in het systeem. We werken veel samen in de regio met het centrum voor jeugd en gezin, jeugdzorgaanbieders en scholen. Jij zal komen te werken in het KJP team op polikliniek kinder- en jeugdpsychiatrie van Accare in Harderwijk. Dit is een relatief klein team, waarin intensief wordt samengewerkt en de meer complexe problematiek samen gedragen wordt door de verschillende disciplinies die hier werkzaam zijn. De kernwaarden van dit team zijn vitaliteit en verbinding, waarbij zaken als balans-werk privé, plezier in je werk, vertrouwen en eerlijkheid hoog in het vaandel staan.  Daarnaast is er op de polikliniek van Harderwijk een FACT team (Flexible Assertive Community Treatment). 

Je werkzaamheden voor het CJG zal zijn op een van de vijf locaties op de Noord-Veluwe. In het CJG werken collega's uit de jeugdhulp en de jeugdgezondheidszorg intensief samen aan de opdracht van de gemeenten. Het bieden van preventie, toeleiding naar de geïndiceerde jeugdzorg en het bieden van jeugd- en opvoedhulp. Door kennis van achter uit de keten naar voren te halen hopen we door vroegtijdig te interveniëren erger te voorkomen, steken we in op in één keer goed en dragen we bij aan normaliseren en te doen wat nodig is.Functie-eisen

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, krijg je:

 • Een salaris tussen de €3.760 en € 5.734, o.b.v. 36 uur, volgens FWG-functiegroep 65 van de CAO-GGZ;
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden;
 • De mogelijkheid om, afhankelijk van je functie, hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
 • Kennis van evidence-based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen;
 • Een gezellig en betrokken team, met collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter.

Wie ben jij?

 • We zoeken een zelfstandig werkende en enthousiaste collega, bij voorkeur met ervaring in de psychiatrie, die mede vorm wil geven aan deze polikliniek.
 • Vanzelfsprekend ben je een BIG-geregistreerde gz-psycholoog/orthopedagoog-generalist met AGB code. Je haalt er voldoening uit om mee te denken met collega's en informatie te delen. Het combineren van complexe zorg met lichte zorg zie je als een verrijking van je functie.
 • Scholing in cogntieve gedragstherapie en/of EMDR is een pré. 
 • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar; de verdeling van de werkzaamheden doen we in overleg.


Arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.

Solliciteren

Ben jij helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil jij werken bij Accare? Twijfel dan niet en solliciteer bij ons als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist. Dit kan via onderstaande button, dus het is snel voor elkaar. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Eline Hollander, regioadviseur en gz-psycholoog, via 038 852 1600. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij het regiosecretariaat via overijssel.regiodirectiesecretariaat2@accare.nl.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is tevens onderdeel van ons aannamebeleid.

Reageer op deze vacature