Gz-psychologen en orthopedagogen-generalist: jullie zijn nodig in Hoogeveen!

Voor de onze polikliniek in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een gz-psycholoog of een orthopedagoog-generalist.

Waarom als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist werken bij Accare?

 • Ruimte om te leren

We worden elke dag beter in de behandelingen die we geven. Dat komt onder meer omdat we veel ruimte geven aan behandelaren om zich te ontwikkelen. Dit doen zij door het volgen van opleidingen, het doen van onderzoek, het geven van supervisie en het verzorgen van onderwijs.

 • Eigen verantwoordelijkheid

We hebben veel vertrouwen in de kennis en kunde van onze medewerkers. We werken in kleine samen-sturende behandelteams. Als je bij Accare werkt heb je daarom een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en heb je regie op je eigen agenda.

 • We innoveren voortdurend

We onderzoeken de vragen uit de samenleving over effectieve jeugdhulp. Samen met ketenpartners ontwikkelen we nieuwe aanpakken. Deze verwerken we in onze (behandel)zorg. De vernieuwde (behandel)zorg onderzoeken we opnieuw. De uitkomsten integreren we in behandeling, opleiding en training. We delen onze kennis actief.

 • Best bewezen zorg

Last but not least, als je bij Accare werkt help je mee om de best bewezen zorg te bieden aan kinderen en jongeren. Wij bieden alleen behandelingen waarvan we weten dat ze werken, of dat aan het onderzoeken zijn. Zo krijgen de kinderen die bij ons behandeling krijgen waar ze recht op hebben; de beste zorg.

Bij Accare willen we goede zorg leveren aan kinderen, jongeren en hun gezinnen, zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone' leven. Tijdig de juiste hulp bieden, voorkomt op langere termijn ergere problemen. Wil jij hierbij helpen en zo een belangrijke bijdrage leveren aan maatschappij?Functie-eisen

Wie ben jij?

We zoeken een enthousiaste collega die tenminste affiniteit heeft met kinder- en jeugd GGZ en die mede vorm wil geven aan onze polikliniek in Hoogeveen. Hoogeveen is een zelfstandige locatie met een betrokken team, waarin men elkaar makkelijk weet te vinden.

Vanzelfsprekend ben je BIG-geregistreerd GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist en je beschikt over een AGB code. In deze rol ben je tevens verantwoordelijk voor het geven van werkbegeleiding aan enkele psychologen.

We zoeken een collega met een brede interesse, die er voor open staat veel vormen van diagnostiek en behandeling uit te voeren. Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je van ons verwachten?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, maken wij het voor jou extra aantrekkelijk door:

 • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden;
 • De mogelijkheid om, afhankelijk van je functie, hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
 • Evidence-based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen;
 • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter.

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens CAO GGZ FWG 65 (€ 3.538,- t/m € 5.553,- op basis van 36 uur per week).

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is tevens onderdeel van ons aannamebeleid.

Is je interesse gewekt? Reageer dan snel!

Solliciteren kan zonder brief en cv. Stuur een appje of een mailtje naar of bel met onze recruiter Marieke Appels via m.appels@accare.nl of 06-86880677.

Word je enthousiast van deze mogelijkheden maar zoek je een soortgelijke functie in een andere (woon)omgeving? Of voldoe je nog niet helemaal aan het gevraagde profiel maar wil je wel onze organisatie leren kennen? 

Geef je wensen door aan onze recruiter en zij neemt contact met je op.

Reageer op deze vacature