Gz-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Wat ga je doen?

In de regio Groningen van Accare wordt specialistische jeugdhulp geleverd aan kinderen en jongeren met kinder- en jeugdpsychiatrische problemen o.a. ontwikkelingsstoornissen zoals ADHD, autisme spectrumstoornissen (ASS) en kinderen met een verstandelijke beperking. Ook angst- en stemmingsstoornissen, trauma gerelateerde problematiek, voeding- en eetstoornissen en psychosomatiek zijn speerpunten. Tevens bieden de professionals op de poli's zorg op het gebied van infantpsychiatrie. De diagnostiek en behandeling binnen deze zorglijnen zijn veelal geprotocolleerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van evidence based methodieken.

Als behandelaar binnen Accare lever je een belangrijke bijdrage aan de groei en het (weer) in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen. Je maakt gebruik van de bewezen best werkzame behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van het kind/de jongere en ouders/verzorgers. 

Hoe ziet een dag eruit?De dag start met multidisciplinair overleg, waarin je samen met een psycholoog een intake voert. Vervolgens heb je een diagnostiekafspraak met een cliënt. Daarna lunchpauze; even tijd om bij te praten en uiteraard even te lachen met je collega's. Vervolgens heb je tijd om de volgende behandeling voor te bereiden en een cliënt te spreken. Tot slot schrijf je een afsluitbrief na een geslaagde behandeling en een afwisselende dag zit er weer op.

Waar ga je dit doen?

De regio Groningen strekt zich uit over de gehele provincie Groningen met poliklinieken in Haren, Winschoten, Veendam, Hoogezand, Stadskanaal en Groningen-Stad. De regio is volop in ontwikkeling, met elkaar kijken we naar welke standplaats het meest wenselijk en welke teams de meeste behoefte hebben aan jouw kwaliteiten en andersom. Binnen de regio zijn er specialistische teams en multi-specialistische teams.Functie-eisen

Wat bieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, maken wij het voor jou extra aantrekkelijk door:

  • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden; 
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden; De mogelijkheid om, afhankelijk van je functie, hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten; 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%; 
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week); 
  • Evidence-based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen; 
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter. 

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens CAO GGZ FWG 65 (€ 3.538,- t/m € 5.553,- op basis van 36 uur per week). 

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. Wij vergoeden deze kosten voor je. Het inwinnen van referenties is tevens onderdeel van ons aannamebeleid. Arbeidsvoorwaarden

Wat verwachten wij van jou?

Jij zit vol passie voor het vak en wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kinder- en jeugdpsychiatrie, vanzelfsprekend heb je affiniteit met kinderen en jongeren. Je vindt het leuk om verantwoordelijkheid te dragen en durft beslissingen te nemen. Daarnaast ben je zorgvuldig, flexibel, kritisch en betrokken. De doelgroep laat een grote diversiteit zien in sociale niveaus. Jij bent in staat om goed aan te sluiten bij je cliënt en zijn of haar systeem. Vanzelfsprekend heb je een AGB en BIG-registratie als gz-psycholoog of orthopedagoog-generalist. 

Je bent minimaal 28 uur per week beschikbaar, bij voorkeur 32 tot 36 uur.

Wie zijn wij? 

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. 

Heb je nog vragen? Wij vertellen je graag meer! 

Wil je aanvullende inhoudelijke informatie over de functie? Neem dan contact op met Laura van der Weg, GZ-psycholoog, via L.van.der.weg@accare.nl

Heb je vragen over het proces? Neem dan contact op met recruitment@accare.nl

Wil je eerst meelopen en kennismaken met het team? Ook dat kan!

Als je voldoet aan het profiel ontvangen we je graag om je een nog beter beeld te geven. Zo kun je zelf ervaren hoe wij bij Accare werken en maak je kennis met het team. Stuur je gegevens naar recruitment@accare.nl en wij organiseren een afspraak voor je. 

Ben je direct enthousiast? 

Dan verwelkomen wij jou wellicht binnenkort als nieuwe collega! We vragen je om uitsluitend via de website van Accare te reageren. Je vindt de sollicitatieknop bij de vacature. Na het insturen van je gegevens, ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail. Als je voldoet aan het profiel, plannen we op korte termijn een gesprek in.

Wil je reageren op een andere manier die bij jou past? Stuur dan je bericht naar: recruitment@accare.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel! 

Reageer op deze vacature