Verpleegkundig specialist

Wat ga je doen?

In de regio Groningen wordt zorg geleverd aan kinderen en jongeren met psychiatrische problemen, met name gericht op ASS, ADHD, angst- en stemmingsstoornissen en kinderen met een verstandelijke beperking. Trauma gerelateerde problematiek, voeding- en eetstoornissen en psychosomatiek zijn ook speerpunten. Onze collega's bieden ook zorg op het gebied van infantpsychiatrie. De diagnostiek en behandeling binnen deze zorglijnen zijn geprotocolleerd, waarbij gebruik gemaakt wordt van evidence-based methodieken.

Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar. Je voert diagnostiek en behandeling zelfstandig uit, en samen met je collega's (behandelcoördinatoren, wo- en hbo-behandelaren) kom je tot de best mogelijke totaal behandeling voor de cliënt en zijn/haar systeem door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kinderen/jongeren en ouders/verzorgers. Je voert duale crisisinterventie uit binnen kantooruren.  

Je gaat werken in de gehele regio. De regio Groningen strekt zich uit over de gehele provincie Groningen met poliklinieken in Haren, Winschoten, Veendam, Hoogezand, Stadskanaal en Groningen-Stad.Functie-eisen

Wat mag jij van ons verwachten?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, maken wij het voor jou extra aantrekkelijk door: 

 • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden;
 • De mogelijkheid om, afhankelijk van je functie, hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
 • Een jaarcontract, die wanneer we beiden tevreden zijn met elkaar wordt omgezet in een vast contract;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
 • Evidence-based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen;
 • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter.

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens CAO GGZ FWG 65 (€ 3.538,- tot en met € 5.553,- op basis van 36 uur).

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Wat verwachten wij van jou?

We zijn natuurlijk vooral op zoek naar een verpleegkundig specialist die qua affiniteit met de doelgroep, karakter en motivatie perfect bij ons past. Daarnaast is onze ideale kandidaat naar alle waarschijnlijkheid:

 • Een stevige persoonlijkheid;
 • Iemand met inlevingsvermogen en overtuigingskracht die je inzet om de cliënt te motiveren en waar nodig grenzen te stellen;
 • Iemand die graag zinvolle en positieve relaties met collega's en cliënten aangaat;
 • Vansprekend ben je een BIG-geregistreerd verpleegkundig specialist met een AGB-code.

Herken jij jezelf in bovengenoemde punten? Dan zou jij zomaar onze nieuwe collega kunnen zijn.Arbeidsvoorwaarden

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz met 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Geke Grievink via g.grievink@accare.nl of 06 - 52 77 85 46. Heb je vragen over het proces? Neem dan contact op met Denise Emmens, recruiter, via 06 598 320 00 of Marieke Appels, recruiter, via 06 86 88 06 77. Per mail zijn wij te bereiken via recruitment@accare.nl.

Je kunt reageren door middel van de knop ‘solliciteren' in de vacaturetekst. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail. Bij geschiktheid proberen we zo snel mogelijk een gesprek met je in te plannen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Reageer op deze vacature