GZ-psychologen en orthopedagogen-generalist: jullie zijn nodig!

Gelukkig is er vanuit Rijk en gemeenten extra budget beschikbaar gekomen om crisissituaties te verminderen en wachtlijsten terug te dringen. En dat betekent dat we nu met hoge urgentie op zoek zijn naar nieuwe collega's. Ons doel? Jongeren niet meer lang laten wachten op hun behandeling, maar zo snel mogelijk de beste zorg bieden zodat verergering van hun problemen wordt voorkomen.

Draag jij hier aan bij en help jij ons doel te realiseren? Voor de regio Drenthe zijn wij op zoek naar GZ-Psychologen en orthopedagogen-generalist.

Ben je leergierig en werk je graag met kinderen, jongeren en gezinnen? Dit is je kans om snel je kennis en ervaring te vergroten in het uitdagende vakgebied van de GGZ.

Waarom als GZ-Psycholoog /orthopedagoog-generalist werken bij Accare?

 • Ruimte om te leren

We worden elke dag beter in de behandelingen die we geven. Dat komt onder meer omdat we veel ruimte geven aan behandelaren om zich te ontwikkelen. Dit doen zij door het volgen van opleidingen, het doen van onderzoek, het geven van supervisie en het verzorgen van onderwijs.

 • Eigen verantwoordelijkheid

We hebben veel vertrouwen in de kennis en kunde van onze medewerkers. We werken in kleine samensturende behandelteams. Als je bij Accare werkt heb je daarom een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid en heb je regie op je eigen agenda.

 • We innoveren voortdurend

We onderzoeken de vragen uit de samenleving over effectieve jeugdhulp. Samen met ketenpartners ontwikkelen we nieuwe aanpakken. Deze verwerken we in onze (behandel)zorg. De vernieuwde (behandel)zorg onderzoeken we opnieuw. De uitkomsten integreren we in behandeling, opleiding en training. We delen onze kennis actief.

 • Best bewezen zorg

Last but not least, als je bij Accare werkt help je mee om de best bewezen zorg te bieden aan kinderen en jongeren. Wij bieden alleen behandelingen waarvan we weten dat ze werken, of dat aan het onderzoeken zijn. Zo krijgen de kinderen die bij ons behandeling krijgen waar ze recht op hebben; de beste zorg.

Bij Accare willen we goede zorg leveren aan kinderen, jongeren en hun gezinnen, zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone' leven. Tijdig de juiste hulp bieden, voorkomt op langere termijn ergere problemen. Wil jij hierbij helpen en zo een belangrijke bijdrage leveren aan maatschappij?Functie-eisen

Wie ben jij?

Allereerst richten we ons op professionals die mede vorm willen geven aan de polikliniek in Hoogeveen. Het is een betrokken team, waar men elkaar makkelijk weet te vinden. Maar ook voor andere poli's in Drenthe zijn volop mogelijkheden.

Vanzelfsprekend ben je BIG-geregistreerd GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist en je beschikt over een AGB code. In deze rol ben je tevens verantwoordelijk voor het geven van werkbegeleiding aan enkele psychologen.

We zoeken een collega met een brede interesse, die er voor open staat veel vormen van diagnostiek en behandeling uit te voeren. Arbeidsvoorwaarden

Wat biedt Accare jou?

Wanneer jij start en hoeveel uur jij per week werkt: dát bespreken wij samen. Bij voorkeur ga je in loondienst, maar we staan ervoor open om ook andere constructies met je te verkennen. Als je in loondienst komt, is jouw salaris conform de CAO GGZ, FWG 65. Dit komt neer op een minimaal salaris van € 3.538,- en maximaal € 5.553,- per maand bij een fulltime werkweek.

Daarnaast krijg je:

 • Direct een aanstelling voor onbepaalde tijd; de toekomst gaan we met jou samen tegemoet
 • Een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap.
 • Een plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van Accare, de zorg die wij leveren en je eigen ontwikkeling.
 • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid
 • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter
 • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen

We faciliteren thuiswerken en kijken samen met jou naar een goede werk/privé balans. En wil je naast je werk fit blijven? We bieden korting op een fitnessabonnement en bieden je een aantrekkelijk fietsplan aan. Uiteraard betalen we een reiskostenvergoeding en bieden we je een collectieve zorgverzekering en een eindejaaruitkering.

Is je interesse gewekt? Reageer dan snel!Solliciteren kan zonder brief en cv. Stuur een appje of een mailtje naar of bel met onze recruiter Marieke Appels via m.appels@accare.nl of 06-86880677. Gedurende de herfstvakantie (18 t/m 22 okt) is zij afwezig en kun je contact opnemen met Sippy Miedema via secretariaat.directie.drenthe@accare.nl of 06-52688232.

Word je enthousiast van deze mogelijkheden maar zoek je een functie in een andere (woon)omgeving? Of voldoe je nog niet helemaal aan het gevraagde profiel maar wil je wel onze organisatie leren kennen? Geef je wensen door aan onze recruiter en zij neemt contact met je op.

Reageer op deze vacature