GZ-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Hoe ziet een werkdag bij Accare eruit?

Je start bijvoorbeeld de dag met een intakegesprek met een meisje van 12 jaar met diverse angstklachten en haar ouders. Hierna heb je overleg met een aantal behandelaren over het behandeltraject waar je als regiebehandelaar vorm aan geeft. Samen sturen staat hierin voorop. Vanuit jouw kennis ben je vervolgens in staat maatwerk te leveren als het op diagnostiek aan komt. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid. Na de lunch heb je een afspraak met ketenpartners met als doel mee te denken over beleid en zorginnovatie. Je ziet kansen om zorg te verbeteren; een van onze kernwaarden sluit hier perfect bij aan: ‘elke dag beter'. Je legt lijnen binnen en buiten Accare om een breed aanbod van behandelingen aan te kunnen bieden. Je sluit je werkdag af met het opstellen van casusconceptualisaties en het coördineren en evalueren van behandeltrajecten.

De volgende dag staan in de ochtend behandelingen gepland. De eerste is met een jongen van 11 jaar met stemmingsklachten, gevolgd door een afsluitgesprek met een jongen van 16 jaar waarbij sprake is van een ontwikkelingsstoornis. Naast je eigen caseload, treed je op als regiebehandelaar bij (complexe) casuïstiek. Je geeft supervisie en werkbegeleiding aan collega's. Daarnaast zijn er mogelijkheden om breder binnen Accare mee te denken over het aanbod van behandelingen en over de zorginnovatie van de regio. De combinatie tussen enerzijds diagnostiek en behandeling en anderzijds methodiekontwikkeling en beleid, hetgeen je in gezamenlijkheid met je teamgenoten vormgeeft, past je perfect.

Waar ga je dit doen?

Het team in Leeuwarden bestaat uit Gedragsdeskundigen, Cognitief gedragstherapeutisch werkers, Intensieve ambulante Gezinshulpverleners, Kinder-en jeugdpsychiaters, Klinisch psychologen, GZ-psychologen, Systeemtherapeuten in opleiding en Procesondersteuners. We zijn enthousiaste professionals die graag kennis en kunde delen, samen sturen staat hierbij centraal. We zijn dan ook op zoek naar daadkrachtige en initiatiefrijke collega's die samen met ons willen bouwen en innoveren.

De poli in Leeuwarden wil jou graag leren kennen! Als jij deze stap zet, kun je rekenen op een warm welkom. We vinden het belangrijk dat jij je snel thuis voelt binnen het team en bij Accare. Ga jij de uitdaging en het gesprek met ons aan?!Functie-eisen

Waarom ga jij het verschil maken?

Jij zit vol passie voor het vak en wil een wezenlijke bijdrage leveren aan de kinder- en jeugdpsychiatrie. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met kinderen en jongeren. Je inhoudelijke bijdrage op het gebied van ontwikkeling van beleid, behandelen en methodieken dragen bij aan Accare, de zorg die wij leveren en natuurlijk je eigen ontwikkeling.

Als professional sta je niet alleen in voor herstelgerichte zorg voor kinderen en jongeren, maar zorg je ook voor je collega's en jezelf. Wil je echt slagen in deze rol, dan vinden wij onderstaande bij jou terug:

  • Een BIG-registratie als GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist en je beschikt over een AGB-code;
  • Affiniteit met jeugdhulpverlening;
  • Je toont lef, bent initiatiefrijk en gaat uitdagingen niet uit de weg. Daadkrachtig ga je te werk en je houdt je graag bezig met uiteenlopende complexe problematiek;
  • Je beschikt over een afgeronde opleiding CGT en/of EMDR of bent bereid je verder te ontwikkelen op dit vlak;
  • Aantal uren is bespreekbaar.

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen, zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone' leven.Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je van ons verwachten?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Daarnaast bieden we:

  • Betaling conform CAO GGZ en een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een reiskostenregeling. Ook zoeken we samen met jou naar een optimale werk/privé balans;
  • In eerste instantie een jaarcontract; deze wordt bij tevredenheid aan beide kanten omgezet in een vast dienstverband;
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef; volhardend en elke dag beter;
  • Een groeiend team met ambitie die gemotiveerd is om te leren, van elkaar en met elkaar;
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld CAO GGZ FWG 65 (min € 3.538,- max € 5.553,- op basis van 36 uur per week). 

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bertha Anema (GZ-psycholoog), bereikbaar via b.anema@accare.nl, tel: 06-86811843.

Heb je interesse? Reageer dan z.s.m. We ontvangen je gegevens graag uitsluitend via de website van Accare. Gebruik hiervoor de button ‘solliciteren' naast de vacaturetekst. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Reageer op deze vacature