Vaktherapeut Psychomotorische Therapie (PMT)

Wat houdt de functie in?

Je levert door middel van psychomotorische therapie een bijdrage aan de observatie, diagnostiek en behandeling van de cliënt / het cliëntsysteem. Je stelt op basis van een overkoepelend behandelplan het vaktherapieplan op en voert deze, in afstemming met collega behandelaren, uit. Je werkt individueel met kinderen, maar ook met ouders én kind.

Waar ga je werken?

Je gaat starten op een locatie in Deventer en op termijn breid je je werkzaamheden uit naar de locatie in Apeldoorn. Vanaf het begin word je direct ingewerkt in de teams Deventer en Apeldoorn zodat je een goede basis hebt. In Deventer zijn drie generalistische teams met jonge enthousiaste hulpverleners die doorontwikkeling en innovatie hoog in het vaandel hebben staan. Er zijn twee teams kinder- en jeugdpsychiatrie en één in de Forensische Jeugd en OrthoPsychiatrie. Deze teams versterken elkaar wat de behandeling van de cliënt ten goede komt.

Apeldoorn is een nog kleine, groeiende, generalistische poli waar met korte lijnen wordt gewerkt. Hierdoor kan er snel en veelal samen integraal onderzoek worden gedaan. Samenwerking en kwaliteit zijn kernwaarden van het team. Zowel regie-behandelaren als behandelcoördinatoren zijn en blijven grotendeels actief bij een casus betrokken.Functie-eisen

Hoe ziet onze ideale kandidaat er uit?

Je hebt minimaal een afgeronde beroepsgerichte opleiding Psychomotorische Therapie op HBO niveau en je hebt al enige jaren ervaring. Daarnaast heb je affiniteit met kinder- en jeugdpsychiatrie en de forensische doelgroep. Tevens heb je affiniteit of ervaring met gezinsbehandeling zodat we naast individuele therapie ook gezins PMT kunnen bieden.

Je bent iemand die stevig in zijn schoenen staat. Je vindt het leuk om enerzijds een solistische functie te dragen en anderszijds vind je de verbinding en multidisciplinair werken belangrijk.

We verwachten van jou veel creativiteit om PMT therapie te geven in alternatieve ruimtes. Je bent beschikbaar voor minimaal 24 uur per week.Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je van ons verwachten?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een reiskostenregeling.

Wat krijg je daarnaast nog meer? 

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan je eigen ontwikkeling, die van Accare en de zorg die wij leveren
  • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter
  • Een jaarcontract, die wanneer we beiden tevreden zijn met elkaar wordt omgezet in een vast contract
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld in FWG-functiegroep 50 conform CAO GGZ (minimaal € 2.265,- maximaal € 3.755,- obv 36 uur per week).

Medewerkers krijgen veel ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en investeert.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Je kunt solliciteren tot en met 17 oktober 2021. Reageren kan uitsluitend via de website van Accare. Gebruik hiervoor onderaan de vacaturetekst de button ‘solliciteren'. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

De kennismakingsgesprekken vinden plaats op donderdagmiddag 21 oktober 2021. Wil je meer informatie over deze functie neem dan graag contact op met Maaike Baas, vaktherapeut PMT, bereikbaar via 06-21196731 of met Sanne Veehof, orthopedagoog, bereikbaar via 06-86830199. 

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Reageer op deze vacature