Functioneel beheerder Digitale zorg en EPD

"Word jij, net als ik, enthousiast van het bedenken van creatieve oplossingen voor complexe processen? En wil je worden uitgedaagd in een leuke, dynamische en collegiale werkomgeving, dan is onderstaande vacature echt iets voor jou. Ik wil je graag leren kennen en zie uit naar een mogelijke samenwerking.”

Erik Schreuder, functioneel beheerder ZIS (Zorginformatiesysteem)

Wat houdt de functie in?

Als functioneel beheerder kom je bij te werken bij het team Functioneel Beheer ZIS. Het Zorginformatiesysteem van Accare omvat alle processen, procedures, richtlijnen, werkinstructies, wet- en regelgeving en computerprogramma's waarmee behandelaren en ondersteuners te maken krijgen in hun dagelijkse werk.

Je vertaalt jouw kennis proactief naar aanpassingen en verbeteringen in onze applicaties en/of processen. Accare is gericht op het in ontwikkeling brengen van mensen. Zowel in onze corebusiness, de patiëntenzorg, als voor de werknemers zelf. Als functioneel beheerder zorg je ervoor dat cliënten en hun ouders een goed werkend cliëntenportaal hebben en dat behandelaren en secretaresses goed kunnen werken met het ZIS waaronder het digitaal cliëntendossier. Accare maakt gebruik van diverse applicaties van Nexus (xmCare, H3), Jouw Omgeving en applicaties die we zelf hebben ontwikkeld. Dit alles draait op verschillende Oracle-databases waarbij de eigen ontwikkelde applicaties in Apex gebouwd zijn.
Is het je passie om te werken op het snijvlak van de organisatie en ICT en daarmee een brug te slaan tussen ‘klant en techniek'?  Dan zijn we op zoek naar jou!

Waar kom je te werken?

Je maakt onderdeel uit van de afdeling Zorgprocesondersteuning (ZPO), bestaande uit 3 teams (Zorgfacturatie, Functioneel Beheer ZIS en Zorgadministrateurs). De afdeling heeft als doel om de registratie en facturatie van de geleverde zorg zo optimaal mogelijk te ondersteunen zodat een juiste, tijdige en volledige facturatie en verantwoording aan externe partijen, zoals verzekeraars en gemeenten, gewaarborgd wordt.Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega die zich wil blijven ontwikkelen 

Als functioneel beheerder bij Accare krijg je de kans je talenten verder te ontwikkelen. We willen voorop blijven lopen en blijven innoveren. Dit betekent dat je, samen met je collega's, zorg draagt voor een juiste analyse van gebruikerswensen of incidenten, zorgt voor een functioneel ontwerp, ontwikkeling, test en juiste documentatie. Agile werken is daarbij ons vertrekpunt.

Je bent nieuwsgierig en luistert goed naar de gebruikers van de applicaties om zaken op het gebied van onderhoud en verbeteringen te kunnen realiseren.

Wat verwachten we verder van jou?

 • Bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding op het gebied van functioneel beheer en IC
 • Kennis van ITIL-procedures
 • Kennis van programmeertalen
 • Analytisch vermogen en accuratesse, je kunt systematisch en proces overstijgend denken en bent in staat onderlinge relaties te leggen tussen (operationele) werkprocessen
 • Verantwoordelijkheidsgevoel voor het functioneren van de afdeling, je haalt energie uit het helpen van- en samenwerken met collega's om gezamenlijk doelen te bereiken
 • Je bent pro-actief, en resultaatgericht. Je werkt  zowel zelfstandig als samen en bent een echte doorzetter!

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.Arbeidsvoorwaarden

Waarom is werken bij Accare voor jou interessant?

 • Een werkomgeving met veel vrijheid en ruimte om jezelf te ontwikkelen en de kans om mee te bouwen aan een dynamische organisatie.
 • Een enthousiast en gemotiveerd team van professionals die graag samen met jou de afdeling ZPO continu willen verbeteren
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen, reiskosten regeling en een thuiswerkregeling
 • Het betreft een arbeidsovereenkomst voor een jaar en daarna wordt het bij goed functioneren omgezet naar een vast dienstverband.

De functie functioneel beheerder is ingedeeld volgens cao GGZ FWG 50 (minimaal € 2.265,- maximaal € 3.755,- op basis van 36 uur per week).

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met functioneel beheerders Erik Schreuder (06-52561800) of Janneke de Haan (06-25023826).

Je kunt solliciteren tot en met zondag 26 september 2021. Reageren kan uitsluitend via de website van Accare. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren'. Je krijgt direct een ontvangstbevestiging per mail. De gesprekken vinden plaats op donderdag 30 september 2021 (in de middag).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Reageer op deze vacature