Regiebehandelaar (GZ-psycholoog / orthopedagoog-generalist) bovenregionaal team eetstoornissen

Wat ga je doen?

Voor ons bovenregionaal team eetstoornissen ben jij een enthousiaste collega die van doorzetten weet. Jij werkt als regiebehandelaar samen met diverse disciplines, waaronder ook je collega's van de ziekenhuizen waarmee we intensief samenwerken. Je kernwerkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van specialistische diagnostiek en behandeling en het superviseren van het totale behandeltraject. De diversiteit van onze doelgroep vraagt om denken buiten de kaders van geprotocolleerde behandeling. Je geeft werkbegeleiding en supervisie waar nodig. We bieden aan om naast je werkzaamheden voor het bovenregionale team eetstoornissen ook een deel van je dienstverband te besteden aan werkzaamheden voor de algemene kinder- en jeugdpsychiatrie in Almere. In onze ervaring komt dat jouw ontwikkeling, en ook de afwisseling in je dagelijks werk ten goede.

Waar ga je dit doen?

Het team eetstoornissen van Accare heeft een bovenregionale functie voor Overijssel en Flevoland en maakt voor de behandeling van jongeren met eetstoornissen gebruik van bewezen effectieve behandelmethoden zoals Cognitive Behavior Therapy-Enhanced. Wij behandelen naast jeugdigen met anorexia nervosa en boulimia nervosa ook jeugdigen met obesitas en ARFID, daarbij werken wij expliciet systeemgericht en dus ook met ouders. Iedere donderdag vindt multidisciplinair overleg en intake plaats op onze locatie in Zwolle.

Onze cliënten willen we natuurlijk begeleiden naar volledig herstel. Dit doe je niet alleen! Met divers geschoolde collega's uit Almere, Zwolle en Deventer vormen we het bovenregionaal team eetstoornissen. Ons team werkt volgens de GGZ-zorgstandaard eetstoornissen en we sluiten aan bij kennisnetwerk K-EET, brengen zo ketensamenwerking en preventie op een hoger plan.Functie-eisen

Wie ben jij?

We zoeken een zelfstandig werkende en bevlogen collega die mede vorm wil geven aan ons aanbod en een bijdrage wil leveren aan zorg die nu meer dan ooit gevraagd wordt. Ons team is een betrokken team, waar men elkaar makkelijk weet te vinden. Je staat er nooit alleen voor, ook in Almere zijn directe collega's werkzaam.

Vanzelfsprekend ben je een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist met AGB code en heb je affiniteit, en bij voorkeur ervaring, met de behandeling van eetstoornissen. Registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt is een pre. Indien je je nog geen “expert eetstoornissen” voelt, maar je dit wel wil worden, is dit de kans om je te verdiepen en te scholen!

Wie zijn wij?

Accare is een academische  en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Vanuit ons Child Study Center doen collega's voortdurend onderzoek naar de behandeling van eetstoornis en de effecten daarvan. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het ‘gewone' leven.

Wij staan altijd open voor een persoonlijk gesprek en vertellen graag meer over deze functie of over je toekomstmogelijkheden bij Accare.Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een reiskostenregeling.

Wat krijg je daarnaast nog meer? 

  • Wij bieden je een functie voor 24-36 uur per week, deze uren worden verdeeld over werkzaamheden voor het bovenregionale team eetstoornissen (minimaal 16 uur) en onze poli in Almere. Ook de werkzaamheden voor het bovenregionale team geef je deels in Almere vorm. Eenmaal per week overleg en werk je met je collega's uit Deventer en Zwolle, in Zwolle.
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan je eigen ontwikkeling, die van Accare en de zorg die wij leveren
  • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid bijvoorbeeld CGT
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter
  • Ook zoeken we samen met jou naar een goede werk/prive balans
  • Een jaarcontract, die wanneer we beiden tevreden zijn met elkaar wordt omgezet in een vast contract
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens CAO GGZ FWG 65 (minimaal € 3.538,- maximaal € 5.553,- op basis van 36 uur per week).

Medewerkers krijgen binnen Accare veel ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en investeert.

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

We zien jouw reactie graag tegemoet. Reageren kan uitsluitend via de website van Accare. Gebruik hiervoor onderaan de vacaturetekst de button ‘solliciteren'. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

Wil je eerst meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Laura Geesing, GZ-psycholoog Almere bereikbaar via: l.geesing@accare.nl, of met Marjolein Buijs, GZ-psycholoog team eetstoornissen, 06-25006950, m.buijs@accare.nl.

Wil je meer weten over de procedure, dan kan je contact opnemen met het regiosecretariaat, overijssel.regiodirectiesecretariaat2@accare.nl.  

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Reageer op deze vacature