Behandelcoördinator FJP team Deventer en Zwolle

Wat houdt de functie in en waar ga je werken?

Je bent behandelcoördinator en werkt samen met een multidisciplinair team (o.a. GZ-psycholoog, RGT therapeut, PMTer, psychiater). Jouw werkzaamheden bestaan uit het doen van intakes/diagnostiek en het medevormgeven van het behandeltraject. FJP werkt volgens de best bewezen effectieve behandelmethoden. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt echter soms om denken buiten de kaders van geprotocolleerde behandeling, het (samen) op maat kunnen maken van behandeling is dan noodzakelijk. Je weet hoe je connectie maakt met jongeren die niet meteen de noodzaak van veranderen in zien en kunt goed motiveren. Je werkt expliciet in afstemming op ketenpartners in de regio (VT, GI, collega instellingen, RvK, OM) en hebt oog voor werken in het gedwongen kader. Je bent een echte verbinder.

Waarom wil jij bij de FJP teams in Deventer en Zwolle komen werken?

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waarbij jongeren/adolescenten centraal staan. Als behandelaar lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen en complexe, externaliserende problematiek. Jongeren die bij de FJP komen hebben vaak te maken gehad met politie en/of justitie. Ook spelen systeemproblemen vaak een rol, ‘verkeerde vrienden', maar ook intergenerationele problematiek. Door vanaf de start goed onderzoek te verrichten wordt er een helder beeld verkregen van de samenhang in veroorzakende factoren zodat een gedegen behandeladvies aan jongeren en hun ouders/verzorgers kan worden gegeven. Individuele behandeling gecombineerd met systeem of relatie & gezinstherapie is vaak het advies. Het is dan ook van belang dat je niet alleen affiniteit hebt met deze doelgroep maar ook diagnostiek wil uitvoeren en je het fijn vindt om in een multidisciplinair team te werken. Een master forensische orthopedagogiek of psychologie is een pré, evenals het hebben van werkervaring in het forensisch jeugdveld. We maken bij Accare gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van de jongere en ouders/verzorgers. Accare biedt mogelijkheden om je affiniteit tot ontwikkeling te brengen. Als ambassadeur van Accare heb je oog voor de sociale agenda en breng je kwaliteit en creativiteit in de regionale samenwerking.

Binnen de poliklinieken Deventer en Zwolle zijn meerdere teams werkzaam die elkaar versterken ten gunste van de behandeling van de client.

Wij zoeken een behandelcoördinator, een echte 'regelaar', met een goed oog voor netwerken en contacten onderhouden. Daarnaast draag je bij aan forensische jeugdzorg zoals deze door ons in Deventer en/of Zwolle geboden wordt. Dat kan als WO psycholoog of orthopedagoog, maar ook als ervaren HBO+ behandelaar.Functie-eisen

Wie ben jij?

Je bent WO afgestudeerd of hebt een relevante afgeronde HBO opleiding op kwalificatieniveau 6, aangevuld met een erkende aanvullende opleiding op post hbo niveau zoals CGW, SPV, IAG of STW. Daarnaast heb je al ruime werkervaring, bij voorkeur in forensisch of gedwongen kader. Je bent BIG of SKJ geregistreerd en bent minimaal beschikbaar voor 24 uur per week. Indien je HBO+-er bent, dan dien je wel in staat te zijn om zelfstandig te werken, intensieve behandelingen uit te voeren en om de volledige behandelcoördinatie uit te voeren voor complexe problematiek (multidisciplinair behandelproces), aangezien dat je primaire taak is.Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een reiskostenregeling.

Wat krijg je daarnaast nog meer? 

  • Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan je eigen ontwikkeling, die van Accare en de zorg die wij leveren
  • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter
  • Een jaarcontract, die wanneer we beiden tevreden zijn met elkaar wordt omgezet in een vast contract
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens CAO GGZ in FWG-functiegroep 55 of 60. 

Medewerkers krijgen veel ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en investeert.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Je kunt solliciteren tot en met 21 augustus 2021. Reageren kan uitsluitend via de website van Accare. Gebruik hiervoor onderaan de vacaturetekst de button ‘solliciteren'. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

De gesprekken staan ingepland op maandagmiddag 6 september 2021. Deze gesprekken vinden plaats middels beeldbellen of middels een persoonlijk gesprek. We zullen je hierover gaan informeren in de uitnodigingsmail.

Wil je meer inhoudelijke informatie over deze vacature neem dan graag contact op met Caroline ter Linden, GZ-psycholoog per mail c.ter.linden@accare.nl.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Reageer op deze vacature