GZ-psycholoog / orthopedagoog-generalist

Wat ga je doen en waar ga je dit doen?

Je bent regiebehandelaar en werkt samen in een kleinschalig, betrokken, multidisciplinair team met korte lijnen. Daarnaast geef je werkbegeleiding en supervisie waar nodig. Je werkzaamheden bestaan uit het doen van diagnostiek en behandeling en het medevormgeven van het behandeltraject. We werken stepped care en volgens de best bewezen effectieve behandelmethoden. De diversiteit en soms complexiteit van de doelgroep vraagt daarnaast om te denken buiten de kaders van de behandeling. Je werkt vaak samen met de ketenpartners in de regio om de zorg zo goed mogelijk met elkaar vorm te geven. Tevens denk je als regiebehandelaar actief mee over het algemene beleid.

Op onze polikliniek in Kampen wordt zorg geleverd aan kinderen met kinder- en jeugdpsychiatrische problemen. We behandelen kinderen en jongeren met (een vermoeden van) psychiatrische problematiek, soms gecombineerd met een verstandelijke beperking (LVB) en geregeld complexe problemen in het systeem. We werken veel samen in de regio met jeugdzorgaanbieders en scholen.

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in noord, midden en oost Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.Functie-eisen

Wat verwachten we van jou?

We zoeken een zelfstandig werkende en enthousiaste collega met ervaring in de psychiatrie en psychiatrische diagnostiek, die mede vorm wil geven aan deze polikliniek. Het is een betrokken team, waar men elkaar makkelijk weet te vinden.

Vanzelfsprekend ben je BIG-geregistreerd GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist en je beschikt over een AGB code.

Je bent beschikbaar voor minimaal 24 en maximaal 32 uur per week.

We zoeken een collega met een brede interesse, die er voor open staat veel vormen van diagnostiek en behandeling uit te voeren.Arbeidsvoorwaarden

Wat kun je van ons verwachten?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. We bieden een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en een reiskostenregeling.

Wat krijg je daarnaast nog meer?

  • Ruimte voor specialisatie en werken in een multidisciplinair team. Ook is het mogelijk je aan te sluiten bij verschillende expertisegroepen
  • Je kunt enkele uren per week ansluiten bij CJG of huisartsen
  • Samenwerking met scholen, wijkteams, ziekenhuizen en zorgboerderijen
  • Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan je eigen ontwikkeling, die van Accare en de zorg die wij leveren
  • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: lef, volhardend en elke dag beter
  • Een jaarcontract, die wanneer we beiden tevreden zijn met elkaar wordt omgezet in een vast contract
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens CAO GGZ FWG 65 (minimaal € 3.465,- maximaal € 5.439,- obv 36u)

Medewerkers krijgen veel ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en investeert.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Michiel van Deursen, psychomotorisch therapeut/systeemtherapeut of Chantal Schilder-Edink, orthopedagoog generalist. Zij zijn bereikbaar via het secretariaat, telefoonnummer: 038 852 1600.

Je kunt solliciteren tot en met 31 mei 2021. De gesprekken zijn ingepland op de ochtend van 3 juni 2021.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, delen van deze vacature in je netwerk wel!

Reageer op deze vacature