Verpleegkundig Specialist of Arts

Een boeiende en inspirerende werkomgeving en, afhankelijk van jouw ambities en capaciteiten, is een loopbaan mogelijk, waarbij je gefaciliteerd wordt door middel van opleidingsmogelijkheden en coaching.

Wat houdt de functie in en waar ga je werken?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ondernemende verpleegkundig specialist of arts die onze teams op de groeiende polikliniek in Almere komt versterken. Binnen Accare lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen. Je bijdrage in de behandeling zal voor een groot deel bestaan uit het instellen op psychofarmaca. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind/jongeren en ouders/verzorgers. De werkzaamheden bevatten onder andere het duaal voeren van intake- en adviesgesprekken, instellen en begeleiden van medicatiecontroles, meedenken in casuïstiek en eventuele andere behandelingen passend je bij opleiding. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid en onderhoud je op cliëntniveau contacten met ketenpartners om de zorg rondom de cliënt zo goed mogelijk te optimaliseren.

Je werkt samen binnen een multidisciplinair team, waarbij je nauw samenwerkt met de kinder- en jeugdpsychiater.

Verpleegkundig specialist:

Als afgestudeerd verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar. Je geeft de behandeling zelfstandig vorm en samen met je collega's kom je tot de best mogelijk behandeling voor de cliënt.

De werkzaamheden bevatten o.a. het duaal voeren van intake- en adviesgesprekken, instellen en begeleiden van medicatiecontroles. Uiteraard neem je deel aan het multidisciplinair overleg en je geeft steunende en structurerende behandeling. Je voert duale crisisinterventie uit binnen kantooruren.

Arts:

Je bijdrage in de behandeling zal voor een groot deel bestaan uit het instellen op psychofarmaca. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind/jongeren en ouders/verzorgers. Je voert daarvoor onder andere intakegesprekken, levert een bijdrage aan indicatiestelling en behandeladvies, geeft voorlichting en doet medicatiecontroles. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid.

Wil je als arts aan de slag bij Accare? Dit betekent voor jou de mogelijkheid om ervaring op te doen in de diagnose en behandeling van verschillende psychiatrische beelden bij kinderen en jeugdigen. Dit is bijvoorbeeld interessant als je een specialisatie als Psychiater of huisarts overweegt. Wie bieden veel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Je kunt onder meer deelnemen aan het onderwijs voor AIOS.Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij bent een BIG-geregistreerd Verpleegkundig Specialist met een AGB code of BIG-geregistreerd arts met een AGB code die onze multidisciplinaire teams komt versterken. Je opleiding en je ervaring zijn je visitekaartje, maar hiernaast zal bovenal jouw persoonlijkheid het verschil maken. Je vindt het leuk om anderen te helpen in hun ontwikkeling en jezelf verder te ontwikkelen. Accare heeft veel mogelijkheden hiervoor. Hierover gaan we graag met je in gesprek.

Zit je nu in een andere sector en overweeg je een switch te maken naar jeugdzorg? Ook dan kun je natuurlijk reageren. We denken graag met je mee.

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het 'gewone' leven.Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ontwikkeling van Accare, je eigen ontwikkeling, en de zorg die wij leveren.

  • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: Lef, Volhardend en Elke dag beter
  • Naast de betaling conform cao GGZ bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een reiskosten regeling.
  • Ook zoeken we samen met jou naar een optimale werk/privé balans.
  • Een jaarcontract, die wanneer we beiden het juiste gevoel hebben en tevreden zijn, wordt omgezet in een vast contract.
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen.

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie Verpleegkundig Specialist ingedeeld volgens CAO GGZ FWG 65 (€ 3.465,- t/m € 5.439,-).

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie arts ingedeeld volgens CAO GGZ salarisschaal 65 (€ 3.465,- t/m € 5.439,-) en AIOS ingedeeld volgens CAO GGZ salarisschaal AIOS (€ 3.465,- t/m € 4.893,-).

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!Je kunt solliciteren tot en met 30 april 2021. Reageren kan uitsluitend via de website van Accare. Gebruik hiervoor onderaan de vacaturetekst de button solliciteren. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

Wil je meer informatie neem dan graag contact op met Harry Meulman (KJP en Inhoudelijk Regiodirecteur), bereikbaar via h.meulman@accare.nl.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Reageer op deze vacature