(Kinder- en Jeugd)psychiater regio Almere

Als psychiater ben jij voor ons een belangrijke spil in de behandeling van onze cliënten en bij de ontwikkeling van de organisatie. Maak kennis met onze academische werkomgeving met veel specialistische kennis en aandacht voor opleiding en onderzoek.

Waar kom je te werken als (kinder- en jeugd)psychiater en wat houdt de functie in?

Onze polikliniek in Almere heeft een duidelijke groeiambitie! Door nieuwe ontwikkelingen en meer vraag vanuit de regio willen we ons in de toekomst verder ontwikkelen als algemene polikliniek. Het team bestaat nu uit 23 kundige professionals die graag hun kennis en kunde delen, samen sturen staat hierbij centraal. Onlangs heeft het nieuwe team ook een nieuw pand betrokken. We zijn dan ook op zoek naar een collega die samen met ons willen bouwen en innoveren.

Je verricht psychiatrisch onderzoek in een multidisciplinair team en je voert behandelingen uit bij kinderen en jongeren. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind, ouders/verzorgers en medebehandelaar.Functie-eisen

Accare biedt mogelijkheden voor alle psychiaters!

Voor zowel een beginnende als meer ervaren psychiater biedt Accare ruimte en mogelijkheden voor professionele (door)ontwikkeling. We zijn van mening dat duurzame samenwerking met betrokken psychiaters bijdraagt aan de kwaliteit van onze zorg en ontwikkeling van de organisatie. Startende professionals bieden we ruimte voor coaching met nadruk op persoonlijke groei en ontwikkeling.

Voor psychiaters die al enige tijd werkzaam zijn, geldt dat vakinhoudelijke doorontwikkeling centraal staat. Ook psychiaters die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de volwassenen psychiatrie bieden we middels her- en bijscholing mogelijkheden om te werken in de jeugd-GGZ. Accare biedt veel opleidingen aan (o.a. opleiding tot kinder- en jeugdpsychiater, KP en GZ -opleiding en opleiding tot verpleegkundig specialist). Je kunt hier bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding. Tegelijkertijd heb je elke dag de mogelijkheid om met jouw specialistische kennis je collega's te inspireren en daardoor de kwaliteit van de behandeling nog krachtiger te maken. Daarnaast bieden wij een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping. Wij hebben verschillende expertise groepen waarbij jij je kan aansluiten.

Wie ben jij?

Je voelt je als een vis in het water bij een organisatie met lef. Je bent toonaangevend in het vakgebied en deelt je kennis graag met collega's. Je hebt plezier om, naast de werkdruk van alledag, te investeren in vernieuwing, netwerkontwikkeling en deskundigheidsontwikkeling bij de partners van Accare.

Om in aanmerking te komen voor deze vacature kinder- en jeugdpsychiater is het uiteraard vanzelfsprekend dat je beschikt over de opleiding tot arts en de specialistische opleiding tot psychiater, aangevuld met de aantekening kinder- en jeugdpsychiater. Maar ook wanneer je deze aantekening nog niet hebt, kunnen wij wellicht iets voor je betekenen. Kandidaten die op korte termijn over deze aantekening beschikken, worden daarom ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Het aantal uren bepalen we in overleg. We bespreken graag alle mogelijkheden en nodigen je van harte uit te solliciteren. Natuurlijk kun je eerst kennismaken met Accare of een dagdeel meelopen. Het team staat klaar om je te ontvangen!

Wie zijn wij?

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 30 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn, buiten de kaders durven denken en continu onderzoek doen naar onze behandelingen. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg.

Accare is een organisatie waar de kwaliteit en zorg centraal staat. Het is een organisatie met lef die het durft om een hele eigen visie te hebben en daar ook voor gaat. Wij willen goede zorg leveren voor de jeugdigen en hun gezinnen zodat zij zo goed mogelijk kunnen deelnemen aan het 'gewone' leven.Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

  • Wij bieden een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping
  • Werken in een multidisciplinair team
  • Aansluiten bij verschillende expertise groepen
  • Bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding
  • Samenwerking met scholen, wijkteams en ziekenhuizen
  • Salaris is ingedeeld in de salarisschaal Medisch Specialisten, conform de CAO GGZ
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Harry Meulman (KJP en inhoudelijk regiodirecteur) bereikbaar via h.meulman@accare.nl.

Mocht je voor een andere regio in aanmerking willen komen, neem dan ook contact met ons op, we bieden vele mogelijkheden en denken graag met je mee.

Reageer op deze vacature