GZ-Psycholoog of Orthopedagoog-Generalist

Waar ga je werken?

Op de polikliniek van Accare in Drachten wordt zorg geleverd aan kinderen met kinder- en jeugdpsychiatrische problemen o.a. ontwikkelstoornissen zoals ADHD, autisme spectrumstoornissen en kinderen met een verstandelijke beperking. Ook angst- en stemmingsstoornissen, trauma gerelateerde problematiek, eetstoornissen en psychosomatiek zijn speerpunten. Voor de diagnostiek en behandeling binnen deze zorglijnen wordt gebruik gemaakt van evidence based methodieken.

De kennislijnen zijn nauw verbonden met de Rijksuniversiteit Groningen voor wetenschappelijk onderzoek, om uiteindelijk de kwaliteit van zorg voor kinderen en jongeren met diverse soorten problematiek nog verder te verhogen.

Binnen de zorglijnen is het mogelijk om in samenwerking met ouders het verschil te maken voor het kind. Je werkt samen met verschillende disciplines en staat in contact met meerdere behandelaren.

Wat houdt de functie in?

Als GZ-psycholoog of Orthopedagoog-Generalist lever je een bijdrage aan het weer in ontwikkeling brengen van kinderen en jongeren met psychische problemen. Je maakt gebruik van de bewezen best werkzame behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van het kind en ouders/verzorgers. Je voert daarvoor intake- en anamnesegesprekken met het kind/de jongere en ouders, je stelt behandelplannen op, coördineert en evalueert diagnostiek en behandeltrajecten, natuurlijk voer je zelf ook behandelingen uit. Naast je behandelactiviteiten lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van het behandelbeleid. Ook ben je een ambassadeur voor Accare naar gemeenten en voorliggende voorzieningen.

Ben je benieuwd naar meer en naar ons team op de poli in Drachten? Natuurlijk kun je eerst kennismaken met ons of een dagdeel meelopen. Het team staat klaar om je te ontvangen!Functie-eisen

Wat mogen we van jou verwachten?

Je past in ons profiel als je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding sociale wetenschappen en een BIG registratie als GZ-psycholoog of een registratie als Orthopedagoog-Generalist hebt. Registratie tot cognitief gedragstherapeut VGCt en/of EMDR therapeut is een pre. We zoeken iemand die breed inzetbaar is, ervaring heeft met psychiatrische problematiek bij kind en jeugd.

Daarnaast verwachten wij dat je goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden hebt, dat je gewend bent om verantwoordelijkheid te nemen en te dragen, en dat je een ondernemende en innovatieve houding hebt. Affiniteit met en/of kennis van wetenschappelijk onderzoekt strekt tot aanbeveling. Je bent in staat om zelfstandig gedrags- en procesmatig te werken.Arbeidsvoorwaarden

Wat mag je van ons verwachten?

Vrijheid en verantwoordelijkheid om bij te dragen aan je eigen ontwikkeling, die van Accare en de zorg die wij leveren.

  • Persoonlijke ontwikkeling on the job, maar ook betaalde opleidingsmogelijkheid bijvoorbeeld CGT.
  • Collega's vol passie die handelen naar onze kernwaarden: Lef, Volhardend en Iedere dag beter.
  • Naast de betaling conform cao GGZ bieden we secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een reiskosten regeling.
  • Ook zoeken we samen met jou naar een goede werk/privé balans.
  • Een jaarcontract, die wanneer we beiden tevreden zijn met elkaar wordt omgezet in een vast contract.
  • Evidence based zorg die wij in samenwerking met ketenpartners ontwikkelen.

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt de functie ingedeeld volgens CAO GGZ FWG 65 (€ 3.465,- t/m € 5.439,-).

Medewerkers krijgen veel ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en investeert.

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerker de ruimte voor ondernemerschap. Daarnaast is het de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kans krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen.

Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen.

Vragen? Neem contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over!

Heb je vragen over deze functie, neem dan contact op met Kim Anbergen, Orthopedagoog-Generalist via k.anbergen@accare.nl

Wil je eerst een oriënterend gesprek alvorens je gegevens in te sturen? Ook dat kan! Stuur een reactie naar m.appels@accare.nl en we plannen een kennismaking voor je in. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Delen van deze vacature in je netwerk wel!

Reageer op deze vacature