Senior Adviseur SDE

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Functieomschrijving

Ben jij de adviseur die met plezier de uitvoering van een subsidieregeling op het gebied van duurzame energie en CO2 reductie uitvoert en ondersteunt? Werk je graag samen met collega's en de opdrachtgever om de regeling en de uitvoering optimaal vorm te geven? Voel je je thuis in overlegsituaties met ketenpartners, zoals toezichthouders en net- en meetbedrijven? Ben je op je plaats in een groot uitvoeringsproces en heb je affiniteit met de technische inhoud van de regeling en met duurzame energie en klimaat? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je hebt kennis van uitvoeringsprocessen. Je kunt schakelen met ketenpartners en de beleidscollega's van de opdrachtgever. Ook werk je gemakkelijk samen met de interne collega's van ons eigen team of uit andere teams die bij de voorbereiding en uitvoering van de regeling betrokken zijn.

In deze functie neem je initiatief om de gegevensuitwisseling met onze ketenpartners te bewaken en waar nodig wijzigingen in wetgeving en processen te initiëren. Je bent aanspreekpunt bij vragen over de juistheid van gegevens en eventuele signalen van misbruik. Hiervoor houd je nauw contact met de collega's van de juridische afdeling. Je schakelt op deze onderwerpen met de opdrachtgever. Je hebt gevoel voor verhoudingen en kunt je verplaatsen in de politieke/beleidsmatige omgeving waarin onze opdrachtgever opereert. Je bent je bewust van de grote belangen die bij de regeling spelen en weet een balans te vinden tussen een goede voortgang en de ambtelijke zorgvuldigheid.

Samenwerken gaat je goed af. Je hebt inzicht in de procesmatige, juridische en communicatieve aspecten die spelen bij de uitvoering van een regeling. Je schakelt regelmatig met de opdrachtgever en je werkt intensief samen met de collega's van ons eigen team en met de collega's van bijvoorbeeld de Afdeling Juridische Zaken of de Afdeling Communicatie. Je bent in staat om wetteksten te doorgronden en correct te interpreteren. Binnen deze functie kun je snel schakelen en inspringen bij actuele ontwikkelingen in beleid.

Herken jij jezelf in deze vacaturetekst? Ben je van mening dat hier carrièrekansen voor je liggen, dan verheugen wij ons op jouw reactie!

Functie-eisen

  • Je hebt tenminste hbo werk- en denkniveau in een bedrijfseconomische of procesrichting of gelijkwaardig.
  • Enige ervaring met genoemde processen.
  • Je bent gesprekspartner voor de opdrachtgever en andere partijen.
  • Je bent je bewust van de grote belangen die er spelen en kunt hier vertrouwelijk mee omgaan.

Competenties:

  • Resultaatgericht (individueel/team)
  • Klantgericht
  • Zakelijk betrokken
  • Pragmatisch

Arbeidsvoorwaarden

Salarisniveau: schaal 11
Maandsalaris: Min €3.503 – Max. €5.343 (bruto)
Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden

Naast het salaris ontvang je een Individueel Keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaal vriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je OV-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden

RVO ondersteunt het ‘hybride werken’. Ons uitgangspunt is, dat je vanaf iedere locatie je werk kunt doen (vanuit huis, op kantoor of elders). Jouw aanwezigheid op de RVO-vestiging in Zwolle zal in nader te omschrijven situaties echter gewenst kunnen zijn. Voor deze functie is de verwachting gemiddeld twee à drie dagen per week.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast.

optioneel:
Wij kunnen je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd bieden. Afhankelijk van functioneren én ontwikkelingen in opdrachten kan een vast contract in beeld komen.

Na sluitingsdatum zal de vacaturetekst en de gegevens van de vacaturehouder online niet meer zichtbaar zijn. Om te voorkomen dat je deze moet opvragen, verzoeken wij je de vacaturetekst te downloaden en te bewaren.

Solliciteren?

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) nodigt je uit op hun site te solliciteren. Via onderstaande knop verlaat je deze site ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

Solliciteren